Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Začínají předvánoční slevy! Kam se vyplatí jít pro bundičky, šaty nebo kalhoty a trička?

15. prosince 2017 | 06:00

Konec roku se blíží a s ním pomalu přicházejí i slevy. Některé kousky nakoupíte s poměrně velkou slevou již před Vánoci. Jaké oblečení momentálně koupíte ve slevě? To jsme pro vás zjistily!

Některé obchody se do slev vrhly s vervou, v jiných zatím téměř žádné nenajdete. Pokud se tedy už teď těšíte na nákupy a nechcete čekat, je důležité vědět, kam jít. Momentálně se slevy pohybují kolem 30 procent. Výhodou nynějších slev je to, že je dost velikostí stále dostupných, až se slevy zvýší na padesát a více procent, jen stěží naleznete velikosti, které potřebujete.

Poměrně nejvíce slev naleznete v obchodech H&M, C&A, ceny klesají také v řetězcích Reserved, Orsay, Mango a Mohito. Pár zlevněných kousků určitě bude i v obchodním řetězci Marks & Spencer a Stradivarius. Velké slevy nabízí také obchod Terranova, kde spolu s věrnostní kartičkou na nákupu ještě více ušetříte.

V Mangu můžete sehnat pěkné bundičky, halenky a i šaty, které jsou však vhodnější na denní nošení, nikoliv na večírek. Pokud sháníte pěkné sako, nezahálejte a běžte se do Manga podívat.

V obchodních řetězcích H&M a C&A naleznete opravdu velké množství zlevněného oblečení, a to zejména kalhot a nejrůznějších svršků od triček přes svetry až po kabátky. Stejné je to v obchodě Orsay, kde jsou zlevněné i některé doplňky, jako třeba pěkné šály.

Dost kousků se sníženou cenou můžete pořídit i v obchodech Reserved a Mohito. Kabáty, kalhoty, sukně, šaty, trička, halenky, zkrátka vše, na co si vzpomenete.

Naopak obchody Zara a Bershka zatím se slevami nepřišly. Slevy naleznete i v obchodech s obuví, Deichmann i CCC nabízejí slevy až 50 procent. Seženete zde zejména tenisky, kotníčkové boty a ve slevě mají i některé kozačky.

Ve fotogalerii naleznete výběr těch nejlepších kousků ve slevách:

Autor: Markéta Tošnarová