Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Melania Trump: Dokonalý a vytříbený styl, nebo nevkus a lacinost?

11. prosince 2017 | 06:00

Bývalá modelka a nynější první dáma Melania Trump (47) by zkrátka měla mít módu v malíčku. Extravagantní kusy v její skříni nenajdeme, sází spíše  na klasiku, zejména v podobě pouzdrových šatů a dalších luxusních kousků. Má ráda bílou a béžovou barvu, ale nebrání se ani veselejším variantám.

Melanin šatník obohacují ti nejznámější módní návrháři. I když někteří její nabídku na stylistu první dámy odmítli, stále je mnoho návrhářů, kteří se této role rádi ujmou. Takovými jsou například Tommy Hilfiger, Thom Browne či Carolina Herrera. Melania za své outfity často sklízí obdiv, nebo naopak schytává negativní reakce všech světových kritiků. 

Prvním módním návrhářem, který měl tu čest Melanii obléknout, byl Ralph Lauren. Pouzdrové bledě modré šaty si vzala při příležitosti inaugurace svého manžela. Outfit byl doplněn dlouhými rukavicemi a lodičkami ve stejné barvě. V magazínu Teen Vogue se spekulovalo o tom, zda Melania svým oděvem nenapodobuje bývalou první dámu Jackie Kennedy. Není ale pochyb, že nynější první dáma Melania Trump ve své garderobě řádně reprezentovala pozici manželky prezidenta USA. 

 

Velkou událostí, při které mohla Melania ukazovat své krásné šaty, bylo turné v Asii. To absolvovala se svým manželem Donaldem Trumpem jako jeho doprovod. Během tohoto turné vystřídala Melania řadu modelů. V Pekingu oblékla dlouhé šaty Dior s rozšířenými rukávy a sametovými lodičkami Manolo Blahnik.

Boty legendárního návrháře Manolo Blahnika se vůbec objevují na jejích nohou velice často. Byly součástí i stoprocentně nejpovedenějšího outfitu, který Melania oblékla při přípravě vánoční oslavy. Jednalo se o nádherné bílé šaty od Christiana Diora dozdobené tenkým páskem v pase. Fanoušci na sociálních sítích hodnotili tento model jako jeden z nejlepších kousků Melanina šatníku.

Melania připravovala první vánoční oslavu v bílých šatech od Christian Dior.
Autor: profimedia.cz

 Největší propadáky

"Modely od Manolo Blahnika jsou nové boty do deště," poznamenal americký časopis The Hollywood Reporter. První dáma Melania Trump si po návštěvě míst postižených ničivou bouří obula na cestu do Texasu vysoké lodičky Manolo Blahnik. Byl prudký déšť a silný vítr, přesto Melania nepřehodnotila volbu své obuvi a k olivově zelenému bomberu a černým elegantním kalhotám nasadila tyto vysoké jehly. 

Další propadák na sebe nenechal čekat, po přistání v Texasu vystoupila z letadla ve stejných kalhotách elegantního stylu, ale s baseballovou čepicí, černými brýlemi a sportovními botami Adidas. Anglický lifestylový magazín Express podotkl, že je neslušné mít na očích tmavé sluneční brýle, a byl pohoršen z obuvi, ve které první dáma opustila letadlo. Tentokrát se módní časopisy pro změnu pozastavily nad příliš lidovým outfitem.

 

Na další její outfity se můžete podívat ve fotogalerii nebo na videu:

 

 

 

 

Video se připravuje ...
Stylové outfity Melania Trump • VIDEO: youtube.com/Mary Tardito/BPŽ

 

 

Autor: Markéta Tošnarová, Adéla Ondroušková