Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Psaníčka nejen na večírky: Která jsou teď k dostání v obchodech?

10. prosince 2017 | 06:00

Nastává období, kdy konečně vytáhneme nejen slavnostní šaty, ale i třpytivá a hravá psaníčka. Bez nich se na večírkové a plesové sezoně zkrátka neobejdeme. Co takhle pořídit si jeden nový kousek do své sbírky?

Lákají vás barevná a zdobná psaníčka? Tak vzhůru do nich! I ty nejjednodušší šaty se díky takovému doplňku, jako je psaníčko, mohou změnit ve velmi nápadný kousek. Pozor si u takovéto volby dejte jen tehdy, pokud máte už hodně zdobné šaty. V takovém případě zůstaňte u černé nebo stříbrné klasiky.

A jaké jsou letošní trendy? Chybu neuděláte se semišovým psaníčkem či s psaníčkem posetým korálky. Stále jsou zde i nápaditější ozdoby jako výšivky květin nebo velké spony. O tom, že jsou zdobná psaníčka trendy, přesvědčují i módní světové přehlídky.

3822198:gallery:true:true

Psaníčko je nezbytným doplňkem na večírkovou a plesovou sezonu. Tahat s sebou kabelku na běžné nošení by opravdu nebylo tou správnou volbou. Sice se do ní vejde víc věcí, ale vůbec se k těmto příležitostem nehodí.

Navíc pokud se na nějakou párty chystáte jít rovnou po práci a nemáte čas se zastavit doma, snadno schováte psaníčko do větší kabelky a tu pak necháte v šatně. Vaším společníkem pak bude jen to krásné malé psaníčko.

Výběr psaníček si můžete prohlédnout ve fotogalerii:

V kolekci kabelek Dany Morávkové také naleznete slavnostní kousky. Podívejte se na Daninu kolekci:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič/ bpž

Autor: Markéta Tošnarová