Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: Takhle nosí puntíkované punčocháče Petra Němcová!

30. listopadu 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit. Stačí vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Punčocháče jsou povinnou zimní výbavou a modelka Petra Němcová (38) rozhodně ví, které si vybrat.

Petra Němcová je známá česká modelka a také žena, která se zasloužila o mnoho dobročinných akcí, zejména díky své nadaci Happy Hearts Fund, kterou založila v roce 2006.

V tomto žensky působícím modelu se ukázala v New Yorku. Puntíky a volánky jí přidávají na něžnosti a koženková sukně spolu s kozačkami, které sahají nad kolena, působí velmi sexy. Společně tvoří harmonický a vyvážený celek.

Buďte jako Petra Němcová

Klidně si k puntíkovaným punčochám vezměte kostkovaný kousek jako Petra, která zvolila kostkovaný kabátek. Pěkným momentem je koženková sukně s rozparkem a s vysokými kozačkami, kde puntíkovaný detail vykukuje. Pokud vám rafinovaně ženské modely nesedí, vyzkoušejte síťované punčocháče, ty vám přidají na vzhledu sexy dračice.

Petra Němcová
Autor: profimedia.cz
Košile: Zoot, 1669 Kč, sukně: Orsay, 799 Kč, kabát: Orsay, 1699 Kč, kabelka: Orsay, 549 Kč, punčocháče: Calzedonia, 429 Kč, kozačky: Deichmann, 1299 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Petra Němcová zazářila i na filmovém festivalu v Cannes, podívejte se na video:


Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/StormShadowCrew/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová