Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nevíte, co pořídit k letošním Vánocům? Tipy na originální doplňky pro vaše blízké

21. listopadu 2017 | 20:00
Prezentace klienta |

Správné doplňky dokážou nejen pozvednout i ten sebenudnější outfit, ale jsou také skvělým dárkem pro vaše okolí. Originální drobnost, která potěší každé pohlaví bez rozdílu věku. Pokud tedy hledáte dostupný luxus, který kráčí v duchu s módními trendy, seznamte se značkou TOUS.

Trendy doplňky dostupné pro každého

Přesně to je cílem této značky. Sází na inovace a stylový design, zůstává ale zároveň věrna svým klasickým hodnotám. Zároveň ale staví na tradičním řemeslném umění, které kombinuje s těmi nejmodernějšími technologiemi. Historie značky TOUS sice sahá až do roku 1920, zlomovým bodem se stal ale až rok 1965, kdy rodinný obchod převzal Salvador Tous a jeho manželka Rosa Oriol. Ta si otevřela malý šperkařský ateliér a pustila se do navrhování netradičních šperků. K nim se časem přidaly módní kabelky, sluneční brýle, hodinky, parfémy a další doplňky. Značku najdeme v takových městech, jako je Barcelona, Madrid, New York, Šanghaj, Tokio či Moskva. A nyní se dočkala i Praha!

Z medvídka ikonou

Symbolem značky je medvídek TOUS, který se zrodil již v roce 1985. Tento roztomilý design stál na samém počátku mezinárodní expanze společnosti a dodnes má nezastupitelné místo ve všech kolekcích. Pro mnohé se stal nepostradatelným talismanem pro štěstí. Svými oblými tvary a něžností připomíná ty nejkrásnější vzpomínky na dětství. Nechte se jeho třpytivým kouzlem oslnit i vy!

Tip na vánoční dárek

DO

Kreativita, kterou nabízí kombinování ve stylu Mix&Match je něco, co k TOUS Medallions a těm, kdo si tyto šperky oblíbili, neoddělitelně patří.  Tato kolekce je ideálním „jazykem“ pro vyprávění vašeho příběhu pomocí šperků. Kolekce Do vznikla právě s tímto záměrem a nabízí náhrdelníky a řetízky, náušnice a náramky, které přímo vybízejí ke kombinování s různými přívěšky TOUS.  

Diskuse ke článku
.
Související články