Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

10 nejstylovějších žen, kterým je přes 50 let! Inspirujte se!

18. dubna 2017 | 06:00

Ani po padesátce se nemusíte upínat na nudné kousky a můžete se oblékat velmi moderně. Inspirací vám mohou být ty nejstylovější známé ženy, které padesátku již přesáhly a nebojí se stárnout s grácií.

Proč byste se měla omezovat podle věku? Věk styl neovlivňuje. Být svá je důležité, jedině tak se budete cítit dobře. Pokud se budete navlékat do nudných kancelářských kostýmků nebo do babičkovských bot, budete vypadat mnohem starší.

Oblékat se vhodně ke svému věku neznamená nenosit trendy a barevné kousky, pouze to znamená, že byste měla uvážit, zda už to není moc. Vyhněte se třeba příliš krátkým sukním, velkým výstřihům a své ruce, pokud nejsou opravdu výstavní, spíše zakrývejte, krátký rukáv postačí.

Skvělým příkladem ženy, která se drží svého stylu, je Meryl Streep (68). Nepotkáte ji jinak než jako elegantní dámu. Přestože jí bude brzy 70, nedá dopustit na moderní kousky, a co opravdu miluje, jsou overaly.

Meryl Streep (68) umí stárnout stylově a její styl jí závidí nejedna žena. Dopustit nedá na slušivé overaly.
Autor: profimedia.cz

Anna Wintour (67) a Anna Dello Russo (55) jsou opravdu své a mají výrazný módní styl. Anna Wintour, která je šéfredaktorka amerického Vogue, se obléká do šatů a sukní, navrch přihodí výrazný náhrdelník, sluneční brýle a boty na podpatku. Je konzervativní, ale nebojí se barev, jelikož sama prohlašuje, že by se nikdy neoblékla od hlavy až k patě do černé barvy. Její styl určuje i krátké mikádo. Anna Dello Russo pracuje v japonském Vogue a je hvězdou street stylu, nebojí se extravagance a těch nejbláznivějších kombinací. 

Prohlédněte si fotogalerii dalších žen a všimněte si, že většina z nich sází na jednoduchost:

Další stylové outfity Meryl Streep najdete ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Filmy World/BPŽ

Život začíná po padesátce a můžete si ho báječně užít! Nevěříte? Přesvědčte se o tom v novém čísle magazínu Blesk pro ženy, který vychází právě dnes a seženete ho na novinových stáncích, nebo v našem iKiosku v elektronické nebo tištěné podobě ZDE.

 

 

Autor: Markéta Luštincová