Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nejkrásnější modely Kate Middleton: Ani těhotná se nevzdává podpatků!

8. listopadu 2017 | 06:00

Vévodkyně Kate je stylová v každé situaci. Svůj vkus nezapře ani s těhotenským bříškem. A jelikož právě čeká své třetí dítě, je ten pravý čas se pokochat outfity, které předvedla v průběhu všech těhotenství.

Ani v těhotenství se nebojí oblékat elegantně. Barevné kabátky, nejrůznější šaty a klobouky. Cizí jí nejsou ani podpatky. Svého stylu se rozhodně nevzdává a zdá se, že stylovější maminku asi nenajdete.

V prvních měsících svého prvního těhotenství v roce 2012 si prožila Kate své. Kvůli silným nevolnostem se dostala až do nemocnice. Po čtyřech dnech se jí ale ulevilo a Kate vyšla spolu s manželem Williamem s úsměvem na tváři. 22. července 2013 pak porodila prvního syna George. I po jedenáctihodinovém porodu vypadala nádherně v modrých puntíkatých šatech a – jak jinak – v botách na podpatku.

2013 - Narození prvního miminka George.
Autor: profimedia.cz

Další těhotenství se také neobešlo bez velkých nevolností a Kate byla opět v rukou lékařů. Její stav jí nedovolil ani se věnovat královským povinnostem, a tak se nějakou dobu na veřejnosti neobjevovala. 2. května 2015 porodila holčičku, které dali jméno Charlotte.

S Charlotte se ukázala na veřejnosti několik hodin po porodu v květovaných šatech od módní návrhářky Jenny Packham. Za jejím dokonalým vzhledem stál tým lidí, který ji v nemocnici opečovával.

2015 - Druhé miminko, dcera Charlotte.
Autor: profimedia.cz

Třetí těhotenství bylo oznámeno nedávno. Radostná zpráva se provalila na návštěvě Polska, kdy Kate dostala plyšovou hračku pro novorozeňata. Oficiální oznámení však přišlo až o 7 týdnů později. Na třetí miminko se mohou těšit na jaře příštího roku.

Podívejte se na ty nejkrásnější modely, které Kate ukázala v průběhu těhotenství:

Takto vypadala Kate, když se po oznámení třetího těhotenství poprvé objevila na veřejnosti:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: www.youtube.com_Princess Diana & The Royal Family/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová