Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Manšestr je opět tu! Jak ho nosit a s čím ho kombinovat?

10. listopadu 2017 | 06:00

Bojíte se, že když si pořídíte manšestrový kousek, budete vypadat, jako byste se navlékla do modelu z jiného století? Manšestr se letos opět vrátil na výsluní a bát se ho opravdu nemusíte!

Pokud je vám stále zima a nebojíte se neotřelých kombinací, manšestr bude pro vás tím pravým. Nebojte se, 90. léta se letos plně vracejí do módy. Manšestr v zimě opravdu zahřeje a právě teď ho neleznete téměř ve všech obchodech. Vybírat můžete ze sukní, kalhot, sáček či bundiček. Prodává se dokonce i ve formě lacláčů.

Samozřejmě se nesmíte navléknout do manšestru úplně celá. Vyberte si jeden kousek, který doplníte jednoduchými kusy oblečení. K sukni si vezměte jednoduché tričko nebo rolák. Sako zase kombinujte s jednobarevnými kalhotami. Důležitá je i barevnost outfitu. Pokud na to chcete jít minimalisticky, držte se v neutrální tónině. Třeba kombinace béžové, krémové a růžové působí velmi svěže.

3755462:gallery:true:true

Manšestr umí nosit nejen blogerky, ale také celebrity. Oblíbily si ho třeba Olivia Palermo, Taylor Swift, Emma Roberts nebo Alexa Chung, která kombinovala manšestrové kalhoty do zvonu a saténovou halenku, která dodala celému outfitu luxusní nádech.

3769246:gallery:true:true

Co si určitě obzvlášť oblíbíte, jsou černé manšestrové kalhoty. Vypadají jako obyčejné černé kalhoty, ale v zimě dokážou parádně zahřát. Úžasně vypadají i zvonové kalhoty z manšestru, které evokují dobu hippies. Ty stačí doplnit kratší bundičkou do pasu a botami na podpatku.

Svůj nový manšestrový kousek si vyberte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová