Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hodinky: V kurzu jsou ty klasické, ale i dřevěné!

29. října 2017 | 06:00

Máte ráda módu a jste zároveň praktická? Tak to jsou hodinky tím správným doplňkem pro vás. Díky nim už nikam nepřijdete pozdě, ale zároveň budete opravdu stylová. Na výběr je jich opravdu mnoho.

Nejjednodušší a nejklasičtější provedení hodinek je s kovovým páskem, v nabídce nejčastěji v barvě stříbra, zlata nebo růžového zlata. Dále máte na výběr z kožených či koženkových pásků. Další možností jsou látkové řemínky, které se nejčastěji objevují v jednobarevné nebo pruhované podobě.

Letos nesmíme opomenout ani dřevěné hodinky, ty jsou velmi výrazné a není třeba k nim přidávat další šperky. Tyto hodinky určitě uvítají ti, kteří mají doma celou sbírku hodinek a chtějí ji oživit něčím netradičním.

Dřevěné hodinky z obchodu wooden.land
Autor: archiv firem

Na přírodním dřevěném materiálu oceníte jeho lehkost. Ani nebudete vědět, že nějaké hodinky na ruce máte. Originalitu zaručuje i struktura dřeva. Na stránkách wooden.land si dokonce můžete složit hodinky na míru. V obchodě si snadno vyberete tvar hodinek a doladíte si je od pásku až po sekundovou ručičku. Přesně podle vašich představ!

Než si nové hodinky koupíte, inspirujte se v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová