Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Noste námořnickou sukni jako herečka Jennifer Connelly

26. října 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit. Stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Jennifer Connelly (46) se stále udržuje ve skvělé formě a dokazuje to sukní, která zvýrazňuje její pas.

V New Yorku se konala promo akce k filmu Only The Brave, kde Jennifer hraje. Oblékla na ni námořnickou sukni – tak se tomuto stylu s knoflíčky říká – s černým tričkem a lakovanými kotníčkovými botami. Celočerný outfit působí i díky lakovaným botám velmi luxusně.

Neberte si kabelku, pokud vám to situace dovolí, a kupte si pěkné pouzdro na telefon, který kabelku nahradí. V obchodech naleznete nejen takto jednoduchá pouzdra, ale i různě zdobená.

Buďte jako Jennifer Connelly

Pořiďte si propínací sukni v námořnickém stylu. Zvolit můžete černou nebo tmavě modrou. Sukně je do pasu, a tak je nejlepší volbou zasoukat tričko či svetr dovnitř. Tím zvýrazníte svou siluetu.

Jennifer Connelly
Autor: profimedia.cz
Boty: Baťa, 1599 Kč, sukně: Zoot, 819 Kč, svetr: H&M, 249 Kč, pouzdro na telefon: Stradivarius, 199 Kč, náušnice: H&M, 99 Kč

Louis Vuitton si pro svou kampaň vybral Jennifer Connelly:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Louis Vuitton/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová