Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Džínová bunda: Můžete ji nosit k sukni, šatům i kalhotám různých střihů!

20. října 2017 | 06:00

Džínová bunda by vám neměla chybět. Hodí se úplně ke všemu a sluší všem ženám, ve dvaceti stejně jako v padesáti letech. Dá se nosit opravdu celý rok, stačí najít tu správnou, pak už ji nebudete chtít sundat!

Džínovou bundičku využijete do práce, na volný víkend, do města i na párty. Dá se snadno kombinovat a hodí se téměř kamkoliv, záleží však také na tom, jakou si vyberete. Nejčastější variantou je klasická kratší bunda, která je univerzální. Hodí se všem a ke všemu, a to především díky své délce. Existuje i zkrácená verze bundy, která je určená především ke kalhotám nebo sukni s vysokým pasem. Skvěle vypadá zejména k sukním.

Bunda, kterou si mohou dovolit spíše štíhlé ženy, je v oversize střihu. Ta se hodí k upnutějším kouskům, jako jsou pouzdrové sukně a šaty nebo upnuté kalhoty. Pro ty, které si s módou opravdu rády vyhrají, se vyrábějí i denimové bundy s různými nášivkami, perličkami nebo i třásněmi. Vybírat můžete i z různých barev, a to nejen odstínů modré, dobře vypadají i bundičky v šedé a černé barvě. S barvami jinak opatrně, bunda pak může vypadat lacině.

V teplém počasí uděláte s touto bundou největší parádu s bílými krajkovými nebo s rozevlátými dlouhými šaty. Hodí se však i k sukním a kalhotám všech barev. Naučte se ji kombinovat i s dalším denimovým kouskem – s džínami. V tomto případě se držte stejné či podobné barvy. 

I takto jednoduše se dá denimová bunda sladit.
Autor: archiv firem

Jak ji nosit v zimě? Můžete si pořídit denimovou bundu, která má kožešinovou podšívku, a tak vás krásně zahřeje. Pokud vás tento typ bundy neláká, klidně vytáhněte bundu z léta a oblékněte ji pod kabát. Vytvoříte tím originální kombinaci, a navíc vám bude teplo.

Denimovou bundu můžete nosit i v zimě, třeba pod kabátem.
Autor: archiv firem

A jeden módní tip navíc!

Video se připravuje ...
3 způsoby, jak si ohrnout nohavice! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.
Související články