Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Bundy a bundičky, které musíte mít. Tyhle budou slušet i vám!

18. října 2017 | 06:00

Zima se blíží, a než se definitivně zachumláme do teplého kabátu, jsou tu bundičky. Kterou bundu si letos pořídíte? Bude to klasický křivák, bunda s kožešinou nebo s prošíváním?

Víte, co patří mezi největší trendy téhle sezony? Letecká bunda s beránkem. Naleznete ji téměř ve všech obchodech, takže je velmi těžké jí odolat. Zejména také kvůli tomu, že vypadá tak úžasně a hodí se ke všemu – stejně jako kožený křivák. Oblékněte ji ke květovaným šatům, doplnit je můžou i jednoduché kalhoty

Zara, 2599 Kč
Autor: archiv firem

Pro ty, kdo se nemohou vzdát džínoviny, jsou tu i denimové bundičky s kožíškem, které působí ležérně. Jako každý rok tu máme také prošívané bundy ve všemožných barvách. Zakoupit můžete ty s kapucou, kožešinovou aplikací nebo ty v úplně jednoduchém provedení. Za zmínku stojí i kožešinové bundičky, které můžete využít i na slavnostní příležitosti a které můžete třeba přehodit přes společenské šaty.

Jaké barvy frčí?

Rozhodně se nezastavujte jen u černé barvy. Dalšími univerzálními barvami jako černá jsou šedá a hnědá. Pokud se chcete odvázat, v kurzu jsou i barevné bundičky všeho druhu, a to nejvíce ve vínové, červené, tmavě zelené a hořčicově žluté barvě. Pěkně vypadají i bundičky s metalickými odlesky, které jistě uvítají odvážné ženy.

Podívejte se, jak nosit kožešinové kabátky:

Video se připravuje ...
Inspirace, jak nosit kožešinové kabátky. • VIDEO: youtube.com/Hairstyles & Fashion/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová