Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

50 způsobů, jak nosit džíny do práce. Inspirujte se ve velké fotogalerii!

Fotografie
14. října 2017 | 06:00

Kdo by nemiloval džíny? Jsou stylové, prodávají se na milion způsobů, a navíc se hodí snad ke všemu. Nosit se dají i do práce. A jelikož bychom je nosily nejraději nonstop, přinášíme vám inspiraci, jak je nosit na nejrůznější způsoby.

Džíny se samozřejmě díky své univerzálnosti dají nosit i do práce. Záleží však na tom, jak moc přísný je u vás v práci dress code. Pokud je přece jen přísnější, zůstaňte u tmavých džínů nejlépe rovného střihu. Ty doplňujte různými saky, kabátky a botami na podpatku. Vhodná jsou například námořnická saka s dvouřadým zapínáním nebo saka s preppy kostkou, která je letos velkým hitem. Místo saka si můžete zakoupit i delší elegantní vestu, která se hodí k užším džínům a k vrškům s dlouhým rukávem.

Parádní kombinaci tvoří džíny a pruhovaný top, béžový kabátek a černé lodičky. Vhodnou volbou jsou také zdobné halenky, které spolu s jednoduchými džínami vytvoří krásný a neotřelý outfit, který je přesto vhodný i do práce, kde se dbá více na dress code.

3714511:gallery:true:true

Když vám to práce dovolí, nebojte se experimentovat. Pokud milujete roztrhané džíny, i ty jsou povoleny, jen to s dírami příliš nepřehánějte. Doplňte je o elegantní kousky, jako jsou lodičky a sako či bílá košile. Naopak džíny, které působí elegantně, doplňte teniskami, tričkem s potiskem, bomber bundou nebo sako nahraďte bundou koženou.

Vyberte si ty správné džíny podle své postavy. Návod naleznete v našem videu!

Autor: Markéta Tošnarová