Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Jennifer Lawrence v chlupatém kardiganu

5. října 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit. Stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Jennifer Lawrence (27) hrála všemi odstíny šedé barvy.

Jennifer se zřejmě zamilovala do šedé barvy. Různé odstíny sladila v jednom outfitu. Dlouhý šedý kardigan, který je letos opravdu trendy, doladila šedým tričkem se zdobením u výstřihu a navrch přihodila šedý klobouk.

Takto se vydala na letiště v Los Angeles. Na cestě ji doprovázel i její pejsek, který se jmenuje Pipi. Nastávají jen výjimečně situace, kdy si svého čtyřnohého přítele nebere s sebou. Zdá se, jako by pejsek byl jejím nejvěrnějším "módním doplňkem".

Buďte jako Jennifer Lawrence

Na podzim jsou kardigany ideální volbou. Jennifer si vybrala jeden chlupatý v podzimní hnědošedé barvě. Dlouhý kardigan doladila úzkými džínami, a tak zdůraznila svou štíhlou postavu. Toho docílíte i tak, že k dlouhému svetru přidáte pásek a uvážete si ho v pase.

Jennifer Lawrence
Autor: profimedia.cz
Kardigan: Zoot, 749 Kč, džíny: F&F, 349 Kč, tričko: H&M, 349 Kč, klobouk: freshlabels.cz, 890 Kč, boty: Baťa, 999 Kč, brýle: Zoot, 1289 Kč, batoh: Zoot, 1199 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Na Jennifer Lawrence a její styl se můžete podívat ve videu:

Video se připravuje ...
Jennifer Lawrence a vývoj jejího stylu. • VIDEO: youtube.com_Hannah Tryden/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová