Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hubenější o jednu velikost! 6 kousků, které vás okamžitě zeštíhlí

24. září 2017 | 06:00

Ráda byste vypadala štíhlejší, ale do posilovny se vám zrovna moc chodit nechce? Tak se naučte nosit pár kousků, které jsou schopny vás během minuty zeštíhlit o jednu velikost! Předvedeme vám šest kousků, které to dokážou, a navíc alespoň jeden z nich má každá z nás doma.

Véčkový výstřih pěkně prodlouží horní polovinu těla. Vzít si můžete halenku nebo obyčejné tričko. Do véčkového výstřihu nádherně padnou jemné vrstvené náhrdelníky. Pokud chcete opticky prodloužit celou postavu, stačí si k vršku vzít nohavice v podobné barvě. Své udělají zejména kalhoty s vysokým pasem. Ty vytvarují pas i boky, a dokonce i prodlouží nohy. Nejlepší je zakoupit si takové kalhoty v tmavší barvě a rovného střihu.

Mezi kouzelné kousky patří i ty se svislými pruhy. Omezovat se opravdu nemusíte, na výběr je víc než jen černobílá klasika. Dalším takovým kouskem jsou i tělové boty, které prodlouží nohy. Nemusíte trpět jen ve vysokých tělových lodičkách, své udělají i balerínky nebo mokasíny do špičky.

Zázračné jsou i malé černé šaty. Ty můžete nosit jak ve dne do práce, tak večer třeba na večeři. Posledním kouskem je stahovací prádlo, které snadno obléknete pod oblečení. Díky němu vám bude oblečení sedět úplně jinak, proto se vyplatí do něj investovat. Stejně tak jako do spodního prádla, které by vás nemělo nikde řezat a mělo by vám perfektně sedět. Neopomínejte správný výběr podprsenky, tu totiž mnoho žen nosí v nesprávné velikosti.

Kousky, které vám chybějí, si můžete vybrat v naší fotogalerii:

Chyby při výběru podprsenky na velká prsa. Děláte je i vy? Vyhněte se jim!

Video se připravuje ...
Co děláte špatně při výběru podprsenky na extra velká prsa • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová