Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Trendy a sexy jako filmová hvězda: U koho byste se měla inspirovat?

4. září 2017 | 06:00

Ať už jsme milovnice seriálů, filmů nebo obojího, rozhodně se neobejdeme bez stylových žen v hlavních či vedlejších rolích. Jejich šatníky doma mít bohužel nemůžeme, ale můžeme se snadno inspirovat jejich stylem. Pojďme se podívat na ty nejstylovější fiktivní ženy všech dob!

Díváte se rády na filmy a seriály? Tak jste už určitě narazily na postavy, jejichž styl jste začaly obdivovat. V každé z nás jistě zůstal úžas nad outfity, které na sobě měly třeba Carrie Bradshaw ze seriálu Sex ve městě nebo Rachel Green z Přátel.

Dále tu máme postavy, které v průběhu děje razantně změnily svůj vzhled jako třeba Andy Sachs ve filmu Ďábel nosí Pradu nebo nejznámější Vivien z filmu Pretty Woman, která se, jak je všem známo, změnila z dívky z ulice na stylovou dámu. Kromě těchto velmi známých charakterů jsou zde ale i ty, na které se často zapomíná.

Klasikou je film Snídaně u Tiffanyho, přestože je filmu 56 let, stále je módní inspirací díky klasickým kouskům, které hlavní postava Holly Golightly nosila. Film o něco novější je určen zejména pro milovnice nákupů, jmenuje se Báječný svět shopaholiků. Rebecca Bloomwood zde předvádí zajímavé outfity hýřící všemi barvami. Tento styl si tedy zamilují především vyznavačky extravagance.

Vkusem každé z těchto žen se můžete pokochat v naší fotogalerii. Navíc třeba objevíte film či seriál, který jste doposud neznaly!

Na ty nejlepší outfity ze seriálu Super drbna se můžete podívat ve videu!

Video se připravuje ...
Nejlepší outfity ze seriálu Super drbna. • VIDEO: youtube.com_PicSlides/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová