Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Pruhy, pruhy a zase pruhy! Podle Kendall Jenner

2. září 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Kendall Jenner (21) se zahalila do pruhů.

Kendall Jenner se jako modelka v módě orientuje a její outfity by měly být inspirací pro všechny z nás. V pruhovaném overalu a bílých teniskách byla zachycena na ulicích New Yorku. 

Pruhovaný overal vypadá stylově. Je třeba si však dát pozor, obzvlášť pokud máte problematickou postavu. Vždy působí lépe svislé pruhy. Ty postavu nejen prodlouží, ale i zeštíhlí. Můžete kombinovat klasické černobílé proužky nebo zvolit barevnější variantu jako červenou nebo modrou.

Buďte jako Kendall Jenner

Nebojte se přidat pruhy k pruhům. K overalu si klidně vezměte svetřík nebo sako s dalšími pruhy. Projednou zapomeňte na černé boty a pásek. Naopak zvolte bílé, ty celek dokonale rozzáří. Nemluvě o tom, že bílé tenisky se hodí snad ke všemu a rozhodně by vám neměly chybět. Kendall v tomto případě zvolila sportovnější verzi tenisek, vhodné by však byly i ty plátěné.

Kendall Jenner
Autor: profimedia.cz
Overal: Stradivarius, 549 Kč, sako: Zara, 2299 Kč, tenisky: Deichmann, 849 Kč, pásek: Stradivarius, 179 Kč, brýle: Zoot, 589 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!


Autor: Markéta Tošnarová