Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Chlupaté pantoflíčky nejsou jen na doma!

31. srpna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Pusťte do svého botníku trochu extravagance v podobě chlupatých pantoflíčků jako Morgan Stewart (29).

Americká spisovatelka a blogerka Morgan Stewart si našla své diváky nejen díky reality show Rich Kids of Beverly Hills, ale i díky svému Instagramu, kde má přes 600 000 odběratelů.

Morgan právě odcházela z kavárny, kde si dala oběd se svou těhotnou kamarádkou. Mom džíny doplnila černými kousky a ty rozzářila červenou kabelkou v klasickém stylu. Jedním z hlavních kousků jsou však chlupaté pantoflíčky. Kožešina se totiž letos objevuje nejen na kabátech, ale právě i na obuvi.

Chlupaté botičky
Autor: Profimedia.cz

Buďte jako Morgan Stewart 

Chlupaté pantoflíčky určitě nejsou pro každého, pokud si na ně však troufnete, bude vidět, že se v módě vyznáte. Nejlépe se ladí s jednoduchými kousky, které už nejsou ničím nějak výrazné. V obchodech najdete i barevné provedení takových botiček.

Morgan Stewart
Autor: profimedia.cz
Kabelka: Zoot, 4269 Kč, džíny: Stradivarius, 699 Kč, boty: Zara, 899 Kč, kardigan: Zoot, 599 Kč, tílko: H&M, 129 Kč, brýle: Zoot, 1289 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Znáte všechny typy džínů? Podívejte se na náš džínový manuál!

Video se připravuje ...
Velký džínový manuál: Které jsou flare, mom nebo skinny? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová