Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Chcete mít dlouhé nohy? Vyzkoušejte tyto módní triky!

20. srpna 2017 | 06:00

Vždy jste obdivovala dlouhonohé modelky procházející se po přehlídkových molech? Dlouhé nohy ale můžete mít i vy! Stačí se naučit pár stylingových triků a budete mít nohy až do nebe.

Pokud právě vy nemáte dlouhé nohy, určitě už jste zjistila, že vám je prodlouží boty na podpatku. Ne každá z nás je však dokáže nosit každý den. Když pomineme nepohodlné jehly, které nejsou určeny na celodenní nošení, jsou tu ještě jedny přímo kouzelné boty, které dokážou nohy opravdu hodně prodloužit. Jedná se o boty do špičky, nejlépe v pleťové barvě. Také můžete zkusit sladit boty s barvou kalhot. Zkuste si je a uvidíte, že podpatky můžete odložit. 

Dalším trikem je jednobarevné oblečení. Nejlépe působí černá, béžová nebo nude. Pokud vám takový outfit přijde nudný, oživte ho doplňky. Dále zkuste zvýraznit pas. Nejideálnější jsou užší kalhoty s vysokým pasem a do nich zastrkaná halenka. Nebo můžete využít pásek a přepásat své oblíbené šaty. Sukně volte alespoň v délce po kolena.

Posledním optickým klamem, který protáhne vaše nohy, jsou samozřejmě proužky. A to ty svislé. Ty vám nejen protáhnou nohy, ale také celou postavu zeštíhlí. Zkuste zapomenout na černobílou variantu a vyzkoušejte barevné proužky. Rozhodně nebudete litovat!

Nevíte, jak jednoduchý outfit oživit? Podívejte se na naše video!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: 4 jednoduché módní triky, které oživí obyčejný outfit! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Anketa
Jaký trik na prodloužení nohou využíváte vy?
Boty do špičky
24 %
Jednobarevný outfit
25 %
Zvýrazněný pas
34 %
Svislé proužky
16 %
Hlasovalo: 67 čtenářů
Děkujeme za Váš hlas!

Autor: Markéta Tošnarová