Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jaké módní kousky musíte vlastnit po třicítce?

  • 18. srpna 2017 | 06:00

    Spolu s věkem se vyvíjí i náš styl. Pokud každý den stojíte před skříní a nevíte, co si vzít na sebe, tak jsme pro vás připravily seznam 15 kousků, které vám nesmějí chybět po 30. Máte ve svém šatníku dobře padnoucí džíny nebo sukni pro každou příležitost? Podívejte se, co vám chybí, a napravte to!

  • Správné džíny

    V první řadě to jsou dobře padnoucí džíny. Na ty bokové, ze kterých vylézá spodní prádlo, zapomeňte. Naopak si pořiďte tmavé úzké džíny s vysokým pasem nebo boyfriend džíny.

    Lindex, 799 Kč
    Autor: archiv firem

    Jak si vybrat džíny?

    Video se připravuje ...
    Džíny podle postavy: Které vám padnou, když máte větší břicho, zadek nebo boky? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Kalhoty s vysokým pasem

    Lehké kalhoty s vysokým pasem využijete nejen do práce, ale i na volný čas, umějí totiž působit jak elegantně, tak ležérně. Pokud si je vezmete s halenkou či košilí, budete vypadat mnohem šmrncovněji než v usedlém černém kostýmku.
    Mango, 1299 Kč
    Autor: archiv firem

     

  • Bílá košile

    Na bílou košili si klidně pár měsíců šetřete. Takový kousek by vám měl perfektně padnout a měl by vám několik let vydržet. Navíc levné kousky mají tendenci se při nošení muchlat, a tak kouzlo bílé košile snadno zmizí.
    Lindex, 799 Kč
    Autor: archiv firem

  • Moderní obuv

    Existuje spousta bot bez podpatku, které jsou pro ženy v tomto věku naprosto nevhodné. Třeba takové oxfordky: jsou pěkné, ale žena je musí umět nosit, jinak v nich může působit nevyzrále. Místo nich si pořiďte šmrncovní boty bez podpatku, nejlépe ty do špičky.

    Mango, 899 Kč
    Autor: archiv firem

  • Na ramínka

    Na topy bez ramínek zapomeňte, ty se hodí tak pro náctileté slečny. Pořiďte si ale pěkné saténové nebo sametové tílko na ramínka. Například saténové tílko se sakem nebo koženou bundou působí luxusním dojmem.
    Mango, 599 Kč
    Autor: archiv firem

  • Pouzdrová sukně

    Ano, minisukně můžete nosit, ale pěkná pouzdrová sukně by vám v šatníku rozhodně chybět neměla. Pokud si nelibujete v těch příliš elegantních, můžete si pořídit i denimovou variantu. Určitě ale nezapomeňte na tu koženou, protože tu vytáhnete vždy, když nebudete vědět, co si právě vzít na sebe.
    Zara, 799 Kč
    Autor: archiv firem

  • Odhalená záda

    Vždy dejte na své pocity, pokud se necítíte pohodlně v šatech, které ukazují příliš mnoho z vašeho dekoltu, nepořizujte si je. Za vyzkoušení proto stojí šaty s výrazným výstřihem na zádech. Působí rafinovaněji a elegantněji. Určitě jsou vhodnější stylové koktejlky než krátké upnuté šatičky.
    Reserved, 799 Kč
    Autor: archiv firem

  • Klasické sako

    Po bílé košili se stejně tak vyplatí investovat do klasického černého saka. Nosit se bude stále a všude. Přehodíte ho přes šaty nebo s ním doplníte obyčejné džíny. Zvolit můžete mnoho střihů – projmuté nebo rovné – vylepšit ho lze třeba i páskem.
    Mango, 899 Kč
    Autor: archiv firem

  • Šaty do společnosti

    Po 30 budete zvána nejen na různé události, ale zejména na svatby všech vašich přátel. Ujistěte se proto, že si zakoupíte takové šaty, které budete chtít nosit znovu a znovu.

    H&M, 1799 Kč
    Autor: archiv firem

  • Kvalitní šperk

    Bižuterii na chvíli stranou, každá žena by měla vlastnit alespoň jeden šperk z pravého stříbra nebo zlata a nezáleží na tom, jestli si zvolí náušnice, náramek nebo prstýnek. Takový šperk využijete vždy a přitom s ním parádně doplníte outfit.
    Pandora
    Autor: Pandora
     

  • Zavinovací šaty

    Tyto šaty umějí skrýt všechny nedostatky. Vypadají skvěle opravdu na každé postavě, navíc jsou stylové a využijete je v jakémkoliv věku. Vybírat můžete z jednobarevných modelů, ale letos jsou největším trendem květiny nebo kostky. Tak směle do nich!
    Zara, 1299 Kč
    Autor: archiv firem

    Jaké šaty musíte mít ve svém šatníku?

    Video se připravuje ...
    6 typů šatů, které musíte mít ve svém šatníku • VIDEO: Adam Balažovič

  • Bomber

    Tato lehká bundička opravdu není jen pro náctileté. Hravě s ní vytvoříte elegantní outfit. Stačí vědět, jakou vybrat. Pro změnu se vyhněte nášivkám a pořiďte si jednobarevný saténový kousek.
    Zara, 799 Kč
    Autor: archiv firem

  • Lodičky

    Pořiďte si ty nejjednodušší, které najdete, ale pozor – měly by vám opravdu skvěle padnout. Lodičky totiž užijete do práce i na večírek a jednoduché by měly být zejména kvůli tomu, abyste je mohla sladit s čímkoliv ve svém šatníku.
    Mango, 899 Kč
    Autor: archiv firem

  • Bílé tenisky

    Když na chvíli přejdeme na pohodlnou obuv a odhlédneme od univerzálních černých lodiček, zastavíme se u tenisek, nejlépe u těch bílých. Tenisky si vezmete nejen k džínům, ale i k šatům nebo k obleku.

    Reserved, 799 Kč
    Autor: archiv firem

  • Rolák

    Nejuniverzálnějším kouskem oblečení, hned po bílé košili, je rolák. Užijete ho snad se vším. Skvěle se hodí ke kalhotám i k sukním. Navíc se to nemusí na první pohled zdát, ale působí neuvěřitelně sexy.
    Mango, 599 Kč
    Autor: archiv firem

Autor: Markéta Tošnarová
Klíčová slova:  móda, styl, trendy, oblečení
Diskuse ke článku
.