Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Styl podle celebrit: Sportovně a chic na dovolené jako Dana Morávková

27. července 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Vyrazte na výlet stylově jako Dana Morávková (45).

Dana Morávková si letošní léto vyrazila se svým manželem a synem na dovolenou, nejprve do Chorvatska a poté do Rakouska. Rakousko celá rodina projížděla na kole, a tak tomu musel být přizpůsoben i Danin outfit.

Dát dohromady sportovní, ale zároveň takto slušivý outfit není jen tak, ale Daně se to povedlo! Květovaná nepromokavá bunda nebo bomber krásně doladí sportovní kraťasy, které jsou na kolo jako dělané, a stejně tak pohodlný batůžek. 

Buďte jako Dana Morávková

Pokud se chystáte na výlet, hodit se vám budou bomber nebo nepromokavá bunda, batůžek a uzavřené boty. Podle počasí pak dolaďte buď dlouhé kalhoty, nebo – stejně jako Dana Morávková – volné kraťasy. Proti sluníčku se pak obrňte slunečními brýlemi a jako sexy doplněk můžete využít i výraznější rtěnku.

Dana Morávková
Autor: Facebook.com/danamoravkovaoficialni
Bomber: Zoot, 1199 Kč, batoh: Zoot, 2299 Kč, kraťasy: Sportisimo, původní cena 499 Kč, po slevě 249 Kč, tenisky: Zoot, 2299 Kč, brýle: H&M, 349 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE

Podívejte se na Danu Morávkovou na filmovém festivalu ve Varech!
Video se připravuje ...
Dana Morávková: Syna festival ve Varech zaměstnal! Prodává lístky! • VIDEO: Blesk TV

Autor: Markéta Tošnarová