Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Léta u vody se bát nemusíte, větší bříško zakryjí tankiny

26. června 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Hubnutí letos už zase nevyšlo a vy si děláte starosti s tím, jak budete vypadat u bazénu nebo na pláži? Vaše obavy jsou zbytečné, i baculky se mohou chodit koupat s grácií.

Věřte, že pokud si připadáte příliš obézní a nechcete se ukazovat v plavkách, problém je především ve vaší hlavě. Schválně se, až budete u vody, někdy podívejte, kolik žen silnější postavy se po pláži prochází zcela bez studu. Pokud se ovšem nedokážete smířit s představou, jak budou všichni obhlížet vaše kulatější bříško nebo větší stehna, zvolte prostě takový plážový model, abyste nedokonalosti skryly.

Silnějším postavám lichotí tankiny

Jistě víte, že ženám s větším pozadím jsou doporučovány plavky s výraznějším vrchním dílem, slečny s klučičí postavou a malým zadečkem si mohou dovolit zase spodek ve stylu kraťásků. A co je vhodné pro baculky? Plavky s názvem tankiny.

Autor: www.kalhotky-podprsenky.cz

Tankiny jsou v podstatě něco mezi jednodílnými a dvoudílnými plavkami. Vypadají jako jednodílné, ale zpravidla se skládají ze dvou částí. Ta vrchní je ovšem tak dlouhá, že vám zakryje celé bříško, navíc je volnějšího střihu podobně jako tunika, takže případné nedokonalosti nejsou vidět.

K sehnání jsou i v 5XL velikosti

Tankiny mohou samozřejmě nosit i drobné slečny, nicméně jde o plavky pro silnější postavy, takže jsou k dispozici také v nadměrných velikostech. Běžně se setkáte například s rozměry 5XL a věřte, že i na ženách takové postavy vypadají tyto plavky ohromně sexy a především žensky.

Jedná se rovněž o skvělé plavky pro těhotné. Nejde jen o to, že jsou dostupné v obrovských velikostech, prim hraje především pohodlí. Tím, jak jsou volné, netlačí na bříško.

Autor: www.kalhotky-podprsenky.cz

Podobného kouzla dosáhnete s pareo šátkem

Jestli se prostě celkově necítíte na vystavování v plavkách, lze to vyřešit i pareo šátkem. To je speciální šátek z lehké látky, aby vám nebylo teplo, a ve větších rozměrech, takže se do něj pohodlně zabalíte. Dá se nosit na několik způsobů – jako sukně, šaty kolem krku či šatky bez ramínek. Nevýhodou je, že před vstupem do vody musíte šátek na pláž odložit, kdežto tankiny plavky vaše bříško kryjí i ve vodě.

Autor: www.kalhotky-podprsenky.cz

Každopádně vidíte, že každý problém má své řešení. Než abyste se bála chodit koupat, raději investujte do nového kousku oblečení a užijte si léto naplno.