Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl podle celebrit: Oblečte trendy palazzo kalhoty jako slovenská modelka

1. června 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! V létě nemusíte nosit jen sukně nebo kraťasy, aby vám nebylo horko. Zkuste to na způsob slovenské modelky Miriam Mattové (25).

Miriam Mattová pochází ze Slovenska, ve svých 21 letech se stala Miss Bikini, a to v Číně. Rok předtím se dostala do Top 12 v Miss Slovensko. Modelingu se věnuje od svých sedmnácti a módě rozhodně rozumí.

Do teplého dne zvolila volné vzorované palazzo kalhoty, které sladila s bílou lehkou halenkou. Tu nenechala volně splývat, ale zastrčila ji do kalhot, aby vynikla její postava. Vše doladila výraznou červenou kabelkou a neutrálními tělovými lodičkami, které se hodí prakticky ke všemu.

Buďte jako Miriam Mattová

Tato varianta je vhodná pro ty z vás, kdo nenosíte sukně a na kalhoty nedáte dopustit. Když přijdou horké letní dny, na džíny či upnuté kalhoty zapomeňte, zvolte volné kalhoty, letos nejlépe s květinovým vzorem. Barvu vzorů na kalhotách můžete okopírovat kabelkou. Jedná se o velmi příjemný a svěží detail. Vršky můžete zvolit upnuté nebo volné, ty je vhodnější zastrčit do kalhot, aby nezanikla vaše silueta.

Miriam Mattová
Autor: profimedia.cz

Kalhoty: Zara, 1299 Kč, halenka: Zara, 699 Kč, sandálky: CCC, 699 Kč, kabelka: H&M, 799 Kč, sluneční brýle: H&M, 249 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Jak nosit oblečení s výšivkami? To najdete v našem videu:

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Poradíme vám, jak nosit oblečení s výšivkami! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová