Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Inspirujte se Susan Sarandon a vezměte si kostýmek jen tak do města

4. května 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Máte ráda kostýmky? Tak se podívejte na outfit Susan Sarandon (70).

Americká herečka a držitelka Oscara Susan Sarandon chystá na roky 2017 a 2018 několik nových filmů. Je tedy jasné, že je vytížená, ale to jí nebrání v tom, aby vypadala stále dobře. Vyšší věk byste jí netipli, její outfity jsou svěží, a dokonce se nebojí experimentů.

Vzít si kostýmek s batůžkem a kotníčkové boty bez podpatku chce kapku odvahy, která Susan rozhodně nechybí. Obléká se elegantně a často volí velké výstřihy, nejčastěji na ní uvidíte šaty nebo právě kostýmky.

Buďte jako Susan Sarandon

Svůj oblíbený kostýmek nenechávejte jen pro speciální příležitosti, klidně si ho vezměte i do města. Stačí – stejně jako u Susan – kostýmek doladit kotníčkovými šněrovacími botami, které zajistí pohodlí ať už při nákupech nebo při různých obchůzkách. Pohodlí nenarušujte kabelkou, pořiďte si batůžek, který – ač se to nemusí zdát – se ke kostýmku úžasně hodí. Jen to musí být batoh elegantní, nejlépe kožený či koženkový, nikoliv sportovní. Pokud neholdujete batohům, své udělá i jednoduchá crossbody kabelka.

 

susan sarandon
Autor: Profimedia.cz

Sako: Mango, 899 Kč, kalhoty: Mango, 799 Kč, košile: Zoot, 759 Kč, boty: Deichmann, 849 Kč, batoh: Zara, 999 Kč

Ráda se oblékáte jednoduše? Oživte svůj outfit podle našich rad!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: 4 jednoduché módní triky, které oživí obyčejný outfit! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová