Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Den matek - ideální dárek!

1. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

„PANDORA je značka, jejíž kořeny již přes třicet let vyrůstají z transparentnosti, nabízí autentičnost a má zájem na tom, abychom dělaly to, co nejen nás ženy vede k tomu, abychom byly lepší. Kampaň “DO”, jejímž cílem je ženy inspirovat, aby byly samy k sobě upřímné a uvědomily si, v co věří. Naše nové kolekce tuto myšlenku oslavují a staví ji do popředí tak, abychom se společně snažily o to, co je nám vlastní,“ vysvětluje Minna Philipsonov, senior viceprezidentka a výkonná marketingová ředitelka značky PANDORA.

Ať už oslavujete společně strávené okamžiky, nebo si slibujete, že zažijete další, ozdobte Den matek nádherným ručně dokončeným šperkem značky PANDORA, který je stejně nadčasový a jedinečný jako vzpomínky, které sdílíte se svou matkou.

Osobní pocity

Oslavujte to, co dělá život báječným, pomocí třpytivých symbolů osobnosti a osobních priorit. Jak se vám líbí nové přívěsky z ESSENCE COLLECTION?

http://www.pandora.net/cs-cz/collections/essence

Autor: Pandora Jewelry CR s.r.o.

PŘÍBĚHY OD SRDCE

Vytvořte svůj příběh díky Srdcovému medailonku PANDORA a drobným ozdobám. Přívěsek ze sterlingového stříbra s luxusním safírovým sklíčkem je zavěšen na nastavitelném 60 cm řetízku, který je možno nosit ve třech různých délkách. Nové srdce je ideálním pozadím pro vyjádření toho, jaká opravdu jste.

http://www.pandora.net/cs-cz/collections/floatinglocket

PANDORA Rose

Klasické šperky PANDORA Rose se hodí ke každému tónu pokožky, uspokojí všechny chutě a doladí jakýkoliv styl. Inspirujte se na: http://www.pandora.net/cs-cz/collections/pandorarose

Ať už si vyberete jakoukoliv kolekci značky PANDORA, tyto šperky s hrdostí předáte jako dárek a vaše matka je bude navždy opatrovat.

www.pandora.net

Autor: Pandora Jewelry CR s.r.o.