Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Styl podle celebrit: Kristin Davis vsadila na barvy

27. dubna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Inspirujte se barevným outfitem Kristin Davis (52).

Kristin Davis je známá hlavně pro svou roli v seriálu Sex ve městě, kde byla móda důležitým tématem. Kristin nezaostává ani v osobním životě, kde dokazuje, že se v módě s přehledem orientuje.

Na cestování si vybrala pohodlný outfit plný barev. Volnější džíny doplnila modrou mikinou, ke které zvolila moderní slip-on tenisky. Objemná kabelka, která je vhodná na cesty, má barevné zdobení, které přechází od žlutých barev přes červené až k těm modrým, jež ladí s její mikinou. Vše doplnila tmavým kloboukem. Tímto outfitem dokazuje, že klobouk se nemusí nosit jen k podpatkům, ale naopak vypadá skvěle i ke sportovnější obuvi.

Buďte jako Kristin Davis

Svou kabelku slaďte s barvou mikiny a kvalitní pohodlnou obuv doplňte elegantním kloboukem. Pokud vyrážíte na cestu letadlem, volte větší kabelku – stejně jako Kristin, která tak dokazuje, že i na cestách lze skloubit pohodlné s elegantním.

Kristin Davis
Autor: profimedia.cz

Mikina: Mango, 599 Kč, kožené slip-on tenisky: Zoot, 3099 Kč, džíny: H&M, 949 Kč, kabelka: Zoot, 1199 Kč, klobouk: Zoot, 699 Kč

Víte, jaké džíny si vybrat na svou postavu? Podívejte se na video a již nebudete tápat.

Autor: Markéta Tošnarová