Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Odhalte ramena: Budete stylová a neodolatelná!

23. dubna 2017 | 06:00

Venku je to sice spíš na čepici a pořádně huňatou šálu, ale teplého počasí se rozhodně brzy dočkáme. A proto musíme být všechny perfektně vybavené novými jarními trendy, ve kterých budeme zanedlouho dělat parádu. Jedním ze žhavých trendů letošního jara i léta jsou topy a šaty s odhalenými rameny. Líbí se vám?

Výstřihy jdou letos stranou. V módě je rafinované odhalování ramen. V tričkách, halenkách i šatech s holými rameny ukážete právě tolik kůže, kolik je potřeba. Takže na první pohled zaujmete, ale rozhodně nebudete působit lacině. Odhalení šíje, klíčních kostí a ramen navíc na muže funguje doslova jako magnet.

Opálení nutné

Vršky s odhalenými rameny můžete nosit úplně stejně jako ty klasické. Hodí se totiž k džínám všemožných střihů, k mini i dlouhým sukním nebo třeba šortkám. Jedinou jejich nevýhodou je to, že se do nich musíte alespoň trochu opálit. Vykukující ramena bílá jako sníh zas tak sexy nepůsobí. Také si dejte pozor na to, aby průstřihy neodhalovaly nelichotivé partie. Pokud máte povolené paže, vsaďte raději jen na nízký výstřih.

Pozor na podprsenku

Při nošení vršků nebo šatů se spadlými rameny je třeba myslet také na podprsenku. Pokud máte ramena zcela odhalená, měla byste mít podprsenku bez ramínek. Žádné bílé, a už vůbec ne gelové! Některé kousky ale mají chytrá ramínka, pod která jednoduše podprsenku schováte. Jiné mají zase látku v oblasti krku a průstřih až dál na rameni, pod ty se hodí ramínka, která se dají sepnout za krkem.

Vyzkoušet můžete i samodržící gelové podprsenky, které mají košíčky zevnitř potažené speciálním lepicím materiálem. Díky němu přilnou košíčky na tělo a nikdo ani nepozná, že nějakou podprsenku máte.

Když si pořídíte zbrusu novou podprsenku pod nový top, měla byste vědět, jak o ni správně pečovat:

Video se připravuje ...
Jak pečovat o podprsenky? Nikdy je neždímejte a nesušte na slunci • VIDEO: Adam Balažovič