Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Už máte košili s vázačkou? Jsou trendy a zamaskují bříško!

9. dubna 2017 | 06:00

Pokud ráda následujete aktuální módní trendy, tak co nejdříve vyražte do obchodů pro košili s vázačkou. Ty jsou totiž právě teď na jaře módním hitem číslo jedna! A dobrou zprávou je, že se nejedná o módní výstřelek, který si mohou dovolit nosit jen mladé a superštíhlé ženy, tyhle košile totiž seknou úplně každé!

Když se řekne košile s vázačkou, určitě si hned představíte mašli pod límečkem, ale letos se vázačka nosí někde úplně jinde! Nejvíce na břiše nebo kousek pod pupíkem podle toho, jakou halenku si vyberete. A jako vždy je opravdu z čeho vybírat! Můžete si pořídit košili s nápadnou vázačkou přímo uprostřed břicha, která ho zároveň šikovně zamaskuje, pokud vás právě tato partie trápí. Zavázat se můžete i na konci košile a třeba klidně na straně, zkrátka tak, jak vám to nejvíce vyhovuje. 

Pro případ, že by pro vás byla nápadná vázačka až příliš, jsou tu košile, které mají drobné zavazování na rukávu. Jedná se o minimalistický detail, který příliš nenaruší váš outfit ani styl, ale zároveň o vás vypoví, že se ve světě trendů vyznáte. 

Modrá vede

Co se týče barev, nejčastěji v obchodech narazíte na světle modré košile s vázačkami. Tady se propojují dva aktuální trendy. Bleděmodré košile s drobným proužkem jsou totiž také v kurzu. Pokud to ale není vaše oblíbená barva, nezoufejte. Výrobci myslí i na milovníky červené, bílé nebo třeba růžové. Takže si vybere opravdu každý. Ovšem tedy nejste-li fanynkou černé. Tmavé košile s vázačkou pravděpodobně vůbec neseženete. Jde především o to, že uzel má na košili dominovat a v tmavém provedení by nebyl téměř vidět. Ale jaro si žádá barvy, tak se trošku odvažte!

Promod, 799 Kč
Autor: archiv firem

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!

Ke košili se perfektně hodí džíny! Vyznáte se v nich? Podívejte se, které jsou flare, mom nebo skinny: 

Video se připravuje ...
Velký džínový manuál: Které jsou flare, mom nebo skinny? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ