Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Styl podle celebrit: Modelka vsadila na pohodlí. Inspirujte se!

6. dubna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Inspirujte se mladistvým outfitem modelky Emily Ratajkowski (25).

Modelka Emily Ratajkowski pochází z Británie a ve svém oboru se pohybuje už poměrně dlouho. Možná ji více než jako modelku znáte jako holku s dokonalou postavou a velkými ňadry, která se nebojí nahoty. Na Instagramu ji sleduje přes 12 milionů lidí a o provokativní fotky tam rozhodně není nouze.

Emily Ratajkowski
Autor: Instagram

Emily nosí nejčastěji ultrakrátké minišaty, hluboké výstřihy a oblečení těsně na tělo, které zvýrazní její perfektní křivky. A proto nás tentokrát dost překvapila, když vyrazila do ulic v roztrhaných džínech, tílku a ležérním trenčkotu.

Všechno dohromady dokonale ladilo, včetně kotníkových bot na podpatku a stylových slunečních brýlí. Je vidět, že odvážné oblečení tahle modelka, jejíž prsa byla označena za nejkrásnější přírodní ňadra na světě, rozhodně nepotřebuje. I ve sportovnějším outfitu je to totiž opravdu kočka!

Buďte jako Emily Ratajkowski

Ať už máte postavu takovou nebo makovou, tento ležérní outfit vám bude slušet. Nemusíte k němu nutně obouvat boty na podpatku, hravě si vystačíte i se stylovými slip-on teniskami nebo elegantnějšími mokasínkami. A pokud i vy častěji nosíte šaty nebo vyzývavé kousky, vaše okolí nápadnou změnu určitě nepřehlédne.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Tílko: Lindex, 599 Kč, džíny: H&M, 899 Kč, kabát: Zoot.cz, 1129 Kč, boty: Humanic, 699 Kč a sluneční brýle: vemzu.cz, 349 Kč

Podívejte se, jak Emily odpovídá na 73 otázek:

Video se připravuje ...
73 otázek pro Emily Ratajkowski • VIDEO: Youtube.com/Vogue/BPŽ