Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kate se opičí po sestře! Které modely nosila Pippa dříve než vévodkyně?

  • 5. dubna 2017 | 06:00

    Vévodkyně Kate je módní ikonou. Miliony žen se chtějí oblékat jako ona. V její blízkosti je však ještě jedna krásná brunetka, která má velmi podobný styl. V několika případech to dokonce vypadá, že se jejím modelem vévodkyně inspirovala. Není to nikdo jiný než mladší sestra vévodkyně Kate, Pippa. Ta se nejvíce proslavila perfektně tvarovaným pozadím. Mladší Pippa má téměř totožný módní styl jako její slavnější sestra, a tak není divu, že se sestry navzájem inspirují.

  • Korálové kalhoty

    Na začátku roku 2012 si Pippa vyrazila do práce v korálových kalhotách a modré halence. O tři měsíce později oblékla téměř totožné kalhoty její starší sestra Kate, kterou v kalhotách můžeme vidět jen opravdu málokdy. Korálové džíny ze Zary si Kate pořídila na hraní pozemního hokeje v olympijském parku. Tak co myslíte, které slušely víc?

    3352450:gallery:true:true

  • Květinové šaty

    Pippa chodí pravidelně fandit tenistům na Wimbledon, kde samozřejmě musí střídat outfity, protože je pod přísným drobnohledem. Loni na jeden ze zápasů oblékla romantické fialové s květinami inspirované 70. lety. O tři měsíce později oblékla podobné šaty i Kate. S tím rozdílem, že nevsadila na fialovou, ale na růžovou.

    3352446:gallery:true:true

  • Rafinované černé šaty

    V roce 2013 vyrazila Pippa na charitativní ples v nádherných černých šatech značky Emilia Wickstead. Díky perfektnímu střihu a průsvitným aplikacím na ní mohli všichni oči nechat. O rok později se v podobných šatech vydala do společnosti i Kate. Na rozdíl od těch její mladší sestry byly ale od návrhářky Alice Temperley, měly dlouhé rukávy a sahaly jen pod kolena.

    3352451:gallery:true:true

  • Žluté krajkové šaty

    Při tenisovém fandění na US Open v roce 2012 byla Pippa díky kanárkově žlutým krajkovým šatům nepřehlédnutelná. O dva týdny později se v podobných šatech procházela i Kate při oficiální návštěvě jihovýchodní Asie.

    3352447:gallery:true:true

  • Bílé krajkové šaty

    Při jednom ze zápasů Wimbledonu v roce 2011 fandila Pippa ve sněhobílých krajkových šatech značky Tania Laurie, které doplnila o stylovou džínovou bundičku. V roce 2014 si bílé krajkové šaty zamilovala i Kate. Jeden z modelů, který oblékla na oficiální návštěvě Austrálie, byly právě romantické šaty značky Zimmermann, pro kterou navrhuje australský designér.

    3352449:gallery:true:true

  • Zelený kostýmek a klobouček

    Myslela jste si, že vévodkyně Kate je průkopnice elegantních a stylových kloboučků? Kdepak! Na jaře roku 2014 vyrazila Pippa na svatbu přátel a oblékla hráškový kostýmek, který doplnila o klobouček. Kate oblékla podobný model ve stejném roce na Den svatého Patrika.

    3352448:gallery:true:true

    Podívejte se, jak šel čas s Kate Middleton:

    Video se připravuje ...
    Jak šel čas s Kate Middleton: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa • VIDEO: Profimedia/BPŽ

Diskuse ke článku
.