Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dnes je Mezinárodní den spodního prádla! Co si musíte koupit?

3. dubna 2017 | 06:00

Dnes je Mezinárodní den spodního prádla, který slaví lidé po celém světě různě dlouhými pochody, jak jinak než jen v prádle. Nebojte se, rozhodně vám nebudeme radit, ať vyrazíte do ulic jen v podprsence. Mnohem lepší je totiž vyrazit do obchodu a pořídit si na jaro novou a k ní třeba rovnou i kalhotky.

Pokud dáváte přednost univerzální klasice v podobě bílé, tělové nebo černé podprsenky, rozhodně vám to nebudeme rozmlouvat. Ale věřte, že nenechat se nalákat na výraznou barvu nebo nápadnou krajku bude právě teď na jaře dost složité. Obchody se spodním prádlem se totiž prozářily stejně jako ty s oblečením. Můžete si pořídit provokativní červenou, romanticky růžovou nebo nebesky modrou nebo klidně podprsenku s puntíky nebo třeba květinami.

Stejně jako loni je v kurzu podprsenku ukazovat. Efektní pásky, zdobená ramínka nebo svůdná krajka vykukující zpod trička nebo svetru jsou i letos mnohem více sexy než klasický výstřih. Stejně tak můžete nechat vykukovat i tvarovací nebo krajkové body, za které už se dávno nemusíte stydět. Nosí se pod průsvitné halenky nebo klidně místo vršku k sukni.

Astratex, 1419 Kč
Autor: archiv firem

Co se týče kalhotek, tanga jsou trošku na ústupu, ale samozřejmě se stále ve většině obchodů prodávají. Nejoblíbenější jsou teď takzvané brazilky, ve kterých každý zadeček vypadá skvěle. Populární jsou i klasické kalhotky nebo ty s nohavičkou.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii:

Víte, jak si správně vybrat podprsenku, když máte velká prsa? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Jak si vybrat podprsenku, když máte velká prsa?