Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šílené beauty trendy z Instagramu: Namalujte si svaly nebo obří rty!

  • 2. dubna 2017 | 06:00

    Že je módní svět tak trochu bláznivý? Tak to máte vážně pravdu! Alespoň v tom online světě se totiž stále vymýšlejí nové a ještě originálnější vychytávky. Takové instagramové úlety se ale netýkají jen módy, spoustu peprných úlovků najdete i v oblasti krásy. Neváhejte se proto „pokochat“, a jestli budete chtít hity sami vyzkoušet, tak jen na vlastní nebezpečí.

  • Namalujte si svaly a zadek

    Zdravá životospráva a dření v posilovně stojí spoustu úsilí, a tak na to šly beauty blogerky oklikou. Vytáhly svoje konturovací náčiní a super křivky si jednoduše vystínovaly. Hravě si tak vymodelovaly kulatější pozadí, pekáč buchet nebo výstavní dekolt. Otázkou je, jak bude jejich veledílo vypadat, až se slečny zpotí nebo skočí do bazénu. Raději nechceme vidět.

    zadek
    Autor: Instagram

  • Vlasy jako pastelky

    Barevné vlasy se nosí už delší dobu. Odstínem letošního jara je ale jednoznačně růžová a podle instagramových krásek by tak měly být IN i vaše vlasy. A že si troufáte jen na jemně jahodovou blond? Tak to byste příliš neuspěla. Nejlépe totiž uděláte, pokud bude vaše barva co nejméně přirozená a bude už na dálku pořádně zářit.

    Barvou letošní roku je blorange! Naše redaktorka ji vyzkoušela. Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Barvou vlasů letošního roku je "blorange". Komu bude slušet? • VIDEO: Ladislav Novák/bpž

  • Napumpované rty



    Pokud toužíte po vzhledu a la kačer, budete letos opravdu trendy. Dívky z Instagramu se ve velikosti svých rtů doslova předhánějí, a když už ani líčidla nestačí, přijde na řadu oblíbený botox. Právě díky velkým botoxovým rtům se proslavila i Kylie Jenner (sestra Kim Kardashian), která si na líčení velkých rtů založila dokonce úspěšný kosmetický business. Obecně teď prostě platí, čím větší, tím lepší.

    Autor: Instagram
  • Šílené drápky

    Zatímco oficiálně jsou trendy minimalistické nehty v neutrálních tónech, na Instagramu je vše jinak! Letí tu co nejbláznivější špičaté drápky, ze kterých často doslova mrazí. Je libo špičatý mramor, rockerské zdobení nebo chlupatá divočina? Žádný problém. Podle vlastní zkušenosti se ale mužům nezamlouvají ani decentní umělé nehty a po spatření takové hrůzy by nejspíš hodně rychle utekli.

    nehty
    Autor: Instagram

  • Extravagantní líčení

     
    Jste fandou nahého líčení, které zvýrazní vaši přirozenou krásu a nikdo ho téměř nepozná? Pak vás tenhle beauty výstřelek nejspíš nenadchne. Instagramové blogerky se totiž pouští do všelijakých velkolepých experimentů, kde třpytek, kamínků a duhových barev není nikdy dost. Jsme zvědavé, jak se podobný make-up večer odličuje a jestli je po ránu slečna vůbec ještě k poznání.

    Autor: Instagram

Autor: Natálie Hrdá
Diskuse ke článku
.