Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!

HM
29. března 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaro je období nových začátků a svěžího závanu energie. Pusťte ho i do šatníku vašich školáků! Jaké jsou módní hity pro juniory, ve kterých zazáří ve škole i mezi kamarády? Vytipovali jsme pro vás 5 trendů, které jim nesmí ve skříni chybět a které nyní zakoupíte s příjemnou 20% slevou. 

Níže naleznete kupón na 20% slevu při nákupu nad 700 Kč, který platí na všechno nezlevněné dětské oblečení v kamenných prodejnách H&M. Stačí ho v období 30. 3. – 16. 4. 2017 ukázat v telefonu / tabletu na pokladně, nebo si ho vytisknout. Uvidíte, že děti radostí přímo rozkvetou!

Autor: HM

1. Denim

Džínová klasika nezestárne a hodí se pro všechny. Maminky ocení odolnost materiálu, mladé slečny zase jednoduchost kombinování. Školačkám vyberte džíny s úzkým střihem a nohavicemi nad kotníky, kluci na jaře zůstávají u klasiky. Stačí jednoduché tričko a budou za módní hvězdu.

Autor: HM

2. Teniskománie

I na jaře zůstaňte u pohodlí a obouvejte tenisky. Top barva sezóny je zářivě bílá dodávající každému outfitu ten správný šmrnc. Tenisky kombinujte s džíny a užijte si ležérnost a pohodlí, které móda jara přináší.

3. Šelmy

Zdá se, že všechny divoké šelmy se přestěhovaly z divočiny na trička našich školáků. Nestárnoucí tygří vzor v nové podobě přinese do šatníků zajímavou změnu. 

Autor: HM

4. Přírodní barvy jako na safari

U přírody ještě zůstaneme. Vyberte dětem outfit v tlumených barvách přírody a slečně pořiďte stylovou zelenou parku. Také už se vidíte na cestě za prosluněným safari?

Autor: HM

5. Výrazné sluneční brýle

Ta radost, když místo deštníků balíme dětem na výlet sluneční brýle! Letos vyberte výrazné kousky, se kterými budou nepřehlédnutelné. Přesně takové se na jaře budou nosit.