Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Je čas obléknout jarní šaty! Vybraly jsme 20 nejkrásnějších na běžné nošení

29. března 2017 | 06:00

Taky už jste se nemohla dočkat, až konečně přijde jaro a budete si moct obléknout šaty, přes které nemusíte cpát ještě teplý svetr? A nebudete muset drkotat zuby i v tlustých punčocháčích? Je to konečně tady! A tak jsme na nic nečekaly a vybraly pro vás dvacet nejkrásnějších šatů na denní nošení z aktuálních kolekcí.

Šatů je teď aktuálně v obchodech nepřeberné množství, proto jsme se zaměřily na ty, které ráno obléknete a v kterých pak můžete strávit celý den i večer. Zkrátka elegantní, ale pohodlné šaty pro běžné nošení, ke kterým můžete obout lodičky, ale klidně i tenisky. Takové multifunkční oblečení se vám v šatníku rozhodně neztratí.


Promod, 1399 Kč
Autor: archiv firem
Skvělou zprávou je, že ačkoliv se dost spekulovalo o tom, zda budou i letos v módě košilové šaty, dopadlo to dobře. Košilových šatů jsou stejně jako loni na jaře plné obchody. Hurá!

Oproti loňsku mají mnoho různých podob. Můžete si pořídit klasické z poddajného materiálu, které vám krásně vyrýsují křivky, ale i ty z pevného materiálu a klidně dlouhé až po kotníky. Kromě jednobarevných seženete také květované, pruhované, džínové a samozřejmě všechny se super trendy nášivkami.

Promod, 799 Kč
Autor: archiv firem
Vedle košilových šatů jsou v kurzu i rovně střižené kousky s tak trochu holčičím nádechem. Většinou mají tříčtvrteční nebo dlouhý rukáv, límeček a délku do půli stehen. Společně s teniskami tvoří maximálně stylovou a nerozlučnou dvojku. Dejte si však pozor na to, že sluší především štíhlejším ženám. Boubelky by v nich mohly vypadat směšně, protože vytvářejí image roztomilé školačky.

Co ale sluší všem, to jsou tunelové šaty na tělo. Mají dlouhý rukáv, sahají pod kolena a špíčky, které mají tendenci odhalovat, snadno zakryjete džínovou bundičkou, která je k nim jako stvořená. Zkrátka – vybere si opravdu každá!

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!

Pokud jste opravdová milovnice šatů, určitě vás bude zajímat, jaké typy by rozhodně neměly chybět ve vašem šatníku:

Video se připravuje ...
6 typů šatů, které musíte mít ve svém šatníku • VIDEO: Adam Balažovič