Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jaké náušnice jsou teď v kurzu? S třásněmi, asymetrické i s velkými kameny!

26. března 2017 | 06:00

Loni byly největším hitem obojky, které absolutně převálcovaly všechny ostatní náhrdelníky. Letos v bižuterii přebírají vládu náušnice, které jsou tak výstřední, že perfektně zvýrazní každý outfit. Ukážeme vám, které nesmějí ve vaší sbírce chybět.

Pokud jste v minulosti nosila minimalistické náušnice, tak těm letos odzvonilo. Samozřejmě na běžné denní nošení jsou stále perfektní, ale když vyrazíte do společnosti, kde budete chtít být středem pozornosti, musíte si uši ozdobit úplně jinou bižuterií. Letošním trendům dominuje trojice třásně-kameny-asymetrie. Pozor však na to, že tyhle tři trendy jsou tak výrazné, že stojí samostatně. Pokud budete hledat náušnice, kde se spojují všechny tři dohromady, pravděpodobně budete neúspěšná.

Trendy trojice

A teď pěkně popořadě. Náušnice s třásněmi jsou především pro odvážné ženy, žádné minitřásničky v nevýrazných barvách se totiž nepočítají. Sáhněte po pestrých barvách, které jsou jako stvořené k letním šatům. Pokud se nebojíte ke svému obličeji přitáhnout pozornost, noste náušnice s třásněmi klidně i během dne, nemusí být nutně jen večerní záležitostí.

Na večer jsou ideální náušnice s nápadnými barevnými kameny, ke kterým stačí obléknout jednobarevné koktejlky, a budete za hvězdu. Na rozdíl od náušnic s třásněmi je nekombinujte se sportovnějšími outfity. K džínům a teniskám se zkrátka nápadné kameny a jejich lesk příliš nehodí.

Posledním žhavým trendem je již zmiňovaná asymetrie. Nehledejte v tom nic složitého, zkrátka jedna náušnice vypadá jinak než ta druhá. Ale přece jen je vždy alespoň drobný detail spojuje, ať už jde o barvu kamene, tvar nebo odstín kovu. Asymetrické náušnice můžete nosit téměř ke všem outfitům, je však třeba rozeznat, které z nich se k čemu hodí. Pokud si pořídíte nápadné visací náušnice s velkým kamenem, k bavlněnému tričku to pravděpodobně nebude úplně ono.

Podívejte se do naší fotogalerie, kde stylové náušnice můžete pořídit:

Kromě nápadných náušnic můžete svůj outfit oživit i jednoduchými módními triky. Podívejte se, jak na ně!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: 4 jednoduché módní triky, které oživí obyčejný outfit! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ