Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vévodkyně Kate ukázala svalnaté ruce. Kdy jindy ještě porušila královská módní pravidla?

27. března 2017 | 06:00

Vévodkyně Kate je bezesporu jednou z největších módních ikon dnešní doby. Ženy po celém světě se inspirují jejím šatníkem, který je prudce elegantní, ale zároveň šmrncovně ženský. I když je Kate mladá, musí jako členka královské rodiny dodržovat určitá módní pravidla. Ta ovšem čas od času poruší, a to nás baví!

Kate už v minulosti ukázala, že ne vždycky se jí chce řídit přísnými pravidly oblékání. Mezi nepsaná pravidla, která zavedla sama Alžběta II., patří délka šatů i sukní ke kolenům, nenošení stejného modelu víckrát, co nejméně se odhalovat, a pokud je to možné, dozdobit svůj model elegantním a nápaditým kloboučkem. Kate většinou královský dress code dodržuje, ale ráda občas ukáže své štíhlé nožky trochu více nebo si zkrátka oblékne džíny a jednoduché pruhované tričko.

Na oficiální návštěvě britské ambasády v Paříži se zase trochu odvázala. Oblékla totiž šaty od svého oblíbeného návrháře Alexandera McQueena, které byly bez rukávů. Vévodkyně tak všem předvedla své svalnaté paže, které vždy skrývá pod oblečením. Pro nás to může znít jako samozřejmost, ale pro členku královské rodiny je to velký krok. Nicméně šaty jí padly jako ulité a velkou pozornost si získaly i luxusní perlové šperky. Tak snad jí to královna Alžběta II. nebude mít za zlé.

Doposud odhalila vévodkyně svá ramena i paže jen jednou. Bylo to loni při oficiální návštěvě Kanady, kdy na večerní akci oblékla červené šaty s asymetrickými ramínky. Loni také zariskovala na premiéře filmu v krajkových dlouhých šatech, které měly rozparek až do půli stehen. Čas od času také nosí kratší šaty, než by podle nepsaných pravidel měla mít. A občas se to také nevyplácí. Při návštěvě v Austrálii oblékla kanárkově žluté šaty do půli stehen, které jí v nestřeženém okamžiku ještě o několik centimetrů zkrátil vítr. Její stehna tak během pár minut viděl celý svět.

Podívejte se na odvážné modely, které se Kate nebála obléknout!

Video se připravuje ...
Vévodkyně Kate ukázala na premiéře filmu odvážný rozparek • VIDEO: youtube.com_24/7eyes/BPŽ