Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl podle celebrit: Plus size modelka Kelly Brook se inspirovala francouzským šarmem

25. března 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Pokud máte plnější tvary, určitě si zamilujete outfit plus size modelky Kelly Brook.

Plus size modelka Kelly Brook je inspirací pro ženy po celém světě. Má totiž velká prsa, trochu bříško, oblé boky a širší stehna, ale i tak patří mezi nejvyhledávanější modelky a fotí jednu kampaň za druhou. Je to zkrátka krásná holka "krev a mlíko", která vypadá zdravě a zároveň žensky.

V létě se Kelly nebojí obléknout šaty do půli stehen. Většinou dává přednost koktejlkám s projmutím v pase, které ještě zvýrazní její postavu tvaru přesýpacích hodin. V jiných obdobích má nejraději kalhoty. Od klasických modrých džínů až po elegantní kostýmové kalhoty. Na natáčení TV show v Paříži se oblékla jako Francouzka a převzala i jejich pověstný šarm. Vsadila na jednoduché úzké kalhoty, nadčasové pruhované tričko a elegantní blejzr. A protože moc dobře ví, že francouzského stylu dosáhne především jednoduchostí, obula už jen černé lodičky a nezapomněla ani na červenou rtěnku.

Buďte jako Kelly Brook

Pokud máte i vy ženské tvary, rozhodně se neschovávejte do volných střihů. Máte totiž co ukazovat. Nebojte se těsných kalhot, i když nemáte stehna jako párátka, ani zkrácených sáček nebo bundiček, které odhalí vaše širší boky. Pokud chcete v modelu zachovat francouzský nádech, nepřidávejte žádné zbytečné doplňky. Bohatě postačí třeba minimalistické hodinky.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Blejzr: Zoot.cz, 1349 Kč, tričko: H&M, 299 Kč, kalhoty: Lindex, 999 Kč, lodičky: CCC, 1299 Kč a hodinky: Komono, 24time.cz, 1777 Kč

ZDE sledujte další stylové modely slavných žen!

K novému outfitu se vám budou hodit i nové boty. Našly jsme pro vás nejvýraznější trendy v aktuálních jarních kolekcích!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Trendy boty na jaro! Metalické barvy, semiš i květinové potisky • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ