Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pražský týden módy: Polonahý model na podpatcích a krásná Vignerová v průsvitných šatech!

Video se připravuje ...
Pražský týden módy: Polonahý model na podpatcích a múza Vignerová!
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
24. března 2017 | 06:00

V rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Week předvedl svou kolekci pro podzim a zimu 2017 i mladý návrhář Michael Kovacik. Na přehlídce jsme viděli modely z kvalitních materiálů a elegantní propracované střihy. Celé kolekci dominovala černá barva, se kterou talentovaný návrhář pracuje nejraději.

Na MBPFW poprvé předvedl svou tvorbu i slovenský návrhář Michael Kovacik. Jeho dámská a pánská kolekce pro podzim a zimu 2017 byla inspirována 80. a 90. lety, konkrétně sbírkou fotografií Patricka Demarcheliera, známého módního fotografa. Oblečení je určeno pro všechny milovníky módy, kteří mají rádi eleganci, propracované střihy a kvalitní materiály.

Michael Kovacik rád pracuje s černou barvou, která dominovala i na přehlídce. Ale jak sám říká, nikdy neříkej nikdy. Zatím je pro něj černá hlavní barvou, ale do budoucna se nebrání zařadit do svých kolekcí i pestřejší tóny.

Model na podpatcích

Kromě toho, že oblečení slovenského návrháře je typické právě černou barvou, se jeho přehlídka vymykala i v jiných směrech. Jeden z modelů, který předváděl kalhoty, byl do půl těla nahý, a navíc měl jako jediný muž boty na vysokém podpatku. Sám návrhář to vysvětlil tak, že chtěl poukázat na to, že žijeme v moderní době, kdy by se neměly klást meze.

Kolekce Michaela Kovacika pro podzim a zimu 2017
Autor: mbpfw

Jako jeden z mála měl Kovacik mezi modelkami i známou tvář. Nádherné průsvitné šaty nepředvedl nikdo jiný než modelka Aneta Vignerová, se kterou návrhář spolupracuje už 6 let.

Kolekce Michaela Kovacika pro podzim a zimu 2017
Autor: mbpfw

Podívejte se na video z přehlídky Michaela Kovacika:

Video se připravuje ...
Pražský týden módy: Polonahý model na podpatcích a múza Vignerová! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ