Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Styl podle celebrit: Na nákupy v outfitu jako Sandra Bullock

23. března 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Inspirujte se třeba herečkou Sandrou Bullock, která si vyrazila v ležérním outfitu do města.

Herečka Sandra Bullock miluje kalhoty! Ve volném čase ji prakticky nikdy nepotkáte v něčem jiném. Z barev má nejraději černou a bílou. Ideálně obě dohromady zkombinované v jednom modelu. Na společenské události nejčastěji obléká pouzdrové šaty nebo dlouhé splývavé róby.

Před pár dny vyrazila na nákupy nových jarních kousků do populárního butiku Stacey Todd jak jinak než v kalhotách. Tentokrát sáhla po černých džínech ve zkrácené délce a s asymetricky ukončenými nohavicemi. Outfitu však dominovala prodloužená volná košile s drobnými proužky, kterou můžete nosit přes kalhoty, ale klidně i jako šaty.

Buďte jako Sandra Bullock

Pokud je vám ležérní styl blízký, rozhodně pamatujte na to, že k podobnému outfitu se hodí pouze boty s plochou podrážkou. Můžete obout polobotky, stejně jako Sandra, nebo tenisky, sandálky či espadrilky. Pak už jen přidejte oblíbenou kabelku, sluneční brýle a "nakupovací" outfit je na světě!

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Košile: H&M, 599 Kč, kalhoty: Zoot.cz, 1499 Kč, espadrilky: Deichmann, 649 Kč, kabelka: Humanic, 999 Kč a sluneční brýle: Lindex, 299 Kč

Pokud ráda nosíte košile a halenky, podívejte se na video, jak z nich za pár vteřin vykouzlit maximálně stylový kousek.

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: 4 jednoduché módní triky, které oživí obyčejný outfit! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ