Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nezapomenutelné šaty z Oscarů: Od Audrey Hepburn až po Jennifer Lopez!

Legendární róby na Oscarech
26. února 2017 | 06:00

V neděli 26. února vypukne už 89. ročník předávání prestižních filmových cen Oscar. Po červeném koberci už tak prošlo nespočet hereček v nádherných večerních róbách, ale jen některé z nich se zapsaly do historie. Podívejte se na ně!

V noci z neděle na pondělí se dozvíme, kteří herci, herečky, režiséři nebo třeba filmy se stanou nejúspěšnějšími pro rok 2017. Nominacím zatím vévodí romantický muzikál La La Land, a tak je jasné, že na předávání cen nebudou chybět fešák Ryan Gosling a sympatická Emma Stone. Po červeném koberci se letos určitě projdou a zároveň nám ukážou svou róbu i Meryl Streep, Natalie Portman, Nicole Kidman nebo třeba Michelle Williams, které jsou letos nominovány na Oscara.

Výsledky se dozvíme až za několik hodin, a tak si zatím můžeme zkrátit čekání tím, že zavzpomínáme na nejkrásnější šaty, které jsme na Oscarech mohli vidět. Naprosto legendární jsou šaty z dílny Givenchy, ve kterých Audrey Hepburn v roce 1954 převzala cennou sošku za nejlepší herečku díky hlavní roli ve filmu Prázdniny v Římě. Podívejte se, jak se za více než 60 let změnily róby a jak vypadají ty, které nosí na Oscary slavné ženy dnes.

Video se připravuje ...
Jak se za 100 let změnily trendy v oblékání a líčení na Oscarech? • VIDEO: youtube.com_allure/BPŽ