Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl podle celebrit: Ležérní a originální outfit podle herečky Jessiky Alby

25. února 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Inspirujte se třeba ležérním outfitem krásné herečky Jessiky Alby.

Modely herečky Jessiky Alby nás zkrátka baví. Ať už to jsou velké večerní róby, sexy koktejlky nebo ležérní outfity, kterým dává přednost ve volném čase. Nebojí se vystoupit z davu, a proto bývají její módní kombinace originální a velmi nápadité. A i když ji známe spíše v šatech nebo těsných sukních, v džínách nebo kalhotách jí to také moc sluší.

Na procházku v ulicích Londýna zvolila černé tříčtvrteční kalhoty, hřejivý svetr a pohodlné, ale zároveň stylové tenisky na platformě. Nadčasový a mladistvý outfit doplnila ještě o hnědý kabátek, vínovou šálu a modrou crossbody kabelku. Možná by vás ani nenapadlo, že tyto kousky budou dohromady tak krásně ladit.

Buďte jako Jessica Alba

Zkuste občas kombinovat kousky, které k sobě zdánlivě nepasují. Možná budete překvapená, jak originální outfit vám díky tomu vznikne. Při jeho sestavování se inspirujte právě Jessikou, která se nebála experimentovat. A vyplatilo se.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Kabát: Zoot.cz, svetr: Lindex, 599 Kč, kalhoty: H&M, 799 Kč, kabelka: Humanic, 599 Kč, tenisky: CCC, 1199 Kč, šála: Zoot.cz, 479 Kč a brýle: Reserved, 249 Kč

ZDE sledujte další stylové outfity slavných žen!