Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Styl podle celebrit: Buďte šik i v džínech jako Sofia Vergara

23. února 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Vyrazte do ulic třeba v modelu inspirovaném herečkou Sofií Vergarou.

Kolumbijská herečka Sofia Vergara, která září v roli Glorie Pritchett v seriálu Modern Family, je ztělesněním dokonalosti. A když k tomu ještě přidá nádherné róby, které vždy nosí na významné akce, můžeme na ní oči nechat. Ale ani Sofia nemá neustále chuť vystavovat své perfektní křivky v těsných modelech, a tak ve volném čase ráda oblékne džíny a obyčejné triko.

Trendy roztrhané džíny si obzvlášť oblíbila. Tentokrát k nim oblékla černé tričko a modrý kabátek. A samozřejmě obula boty na podpatku. Bez těch krásná herečka takřka nevychází z domu. V ležérním modelu vypadá také skvěle. Věřili byste, že má čtyřiadvacetiletého syna?

Buďte jako Sofia Vergara

Džíny a tričko – to je klasika, za kterou se rozhodně nemusíte stydět. Můžete k nim stejně jako Sofia obout boty na jehlovém podpatku, ale klidně i tenisky nebo mokasíny. Podle toho, v jakých botách se budete cítit nejlépe. Modrý kabátek se bude hodit ke všem. V případě, že byste volila tenisky, uberte šperky. Budou stačit jen hodinky a střídmější náušnice.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Kabát: Topshop.com, cca 3000 Kč, džíny: Zoot.cz, 1139 Kč, tričko: Lindex, 699 Kč, kabelka: H&M, 599 Kč, boty: CCC, 699 Kč a náramek: Different.cz, 690 Kč

ZDE sledujte další stylové outfity slavných žen!

Video se připravuje ...
Herečka Sofia Vergara nezkazí žádnou srandu • VIDEO: youtube.com_The Tonight Show Starring Jimmy Fallon/BPŽ