Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Trendy jarní bundičky: Bombery odsunuly kožené, prošívané i džínové na druhou kolej!

20. února 2017 | 06:00

Bez jarní bundičky se neobejdete, to je jasné! Teď si přes ni sice ještě musíte přehodit kabát, ale za pár týdnů už bude všechno jinak. Vybraly jsme pro vás ty, které budou letos na jaře v kurzu!

Několik sezon za sebou jaru dominovaly kožené a koženkové bundičky různých barev i střihů. Ty jsme si zamilovaly především kvůli tomu, že se dají snadno kombinovat, sluší všem typům postavy, a když je potřeba, opravdu nás zahřejí. Letos je ale všechno jinak. Dá se říct, že kožené bundičky jsou v aktuální sezoně až na třetím místě. Ale to rozhodně neznamená, že byste se jich musela vzdát nebo že v obchodech žádné neseženete.

Číslo jedna

Číslem jedna jsou jednoznačně bombery, které ještě zhruba před dvěma lety patřily spíše do pánského šatníku. To už je minulost. Bombery se dostaly na módní výsluní rychle a ovládly všechna roční období. S nadhledem se dá říct, že kdo nemá bomber, jako by nebyl! Když se před dvěma lety začaly bombery více objevovat v obchodech s dámskou módou, byly k dostání většinou v jednobarevném provedení, a to černé nebo khaki. Postupně se bombery začaly pořádně vybarvovat. Přibyly nášivky, výšivky, nejrůznější vzory i divoké kombinace barev nebo třeba metalické odstíny.

Čím dál oblíbenější jsou také tenké prošívané bundy, aktuálně v pudrově růžové nebo bledě modré barvě. A nesmíme zapomenout ani na klasiku v podobě džísky, tedy džínové bundy. Na těch se výrazně odrazil aktuální trend nášivek a výšivek, a tak můžete sehnat v obchodech i pořádně divoké provedení. Samozřejmě ale narazíte taky na úplnou klasiku.

Podívejte se do naší fotogalerie, které bundičky letos pofrčí!