Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

20 kabelek z jarních kolekcí, které stojí méně než tisícovku

19. února 2017 | 06:00

Je čas, abyste se pomalu začala poohlížet po nové kabelce, se kterou přivítáte jaro. Ideálně by neměla být černá ani hnědá, protože tmavé kabelky jsme teď nosily celý podzim i zimu. Nové kolekce se teď jen hemží jarními odstíny! Ale nebojte se, i tmavé kabelky jsou stále k dostání, kdybyste si přece jen nemohla pomoct.

Temné zimní barvy opravdu pomalu střídají mnohem veselejší a výraznější odstíny. V obchodech právě teď nejčastěji narazíte na pudrově růžové, béžové, nebesky modré nebo třeba cihlové kabelky. Takové barvy kabelek se sice hůře kombinují se zbytkem outfitu než naše oblíbená černá klasika, ale dokonale vás rozzáří.

Neforemné kabelky (pytle) jsou stejně jako loni pasé. V kurzu jsou kabelky s pevným tvarem! Zapomeňte také na výrazné aplikace v podobě flitrů, kamínků nebo všelijakých řetízků. Tedy alespoň v případě velkých městských kabelek. Ty jsou inspirované jednoduchostí. Malé crossbody kabelky nebo psaníčka, to je zase jiná kapitola, kde má výrazné zdobení letos zelenou.

Velké kabelky, které jsme pro vás hledaly, zdobí většinou jen drobné detaily. Malý přívěsek, výrazný zip, nevšední popruhy nebo vzdušná a stylová perforace. A abychom vás na nové kousky nalákaly ještě více, našly jsme pro vás velké jarní kabelky, za které neutratíte více než tisíc korun.

Najděte tu pravou v naší fotogalerii!