Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl od A do Z: Trendy jarní boty. Jednoduchost jde stranou!

Styl od A do Z
15. února 2017 | 08:00

Jarní kolekce se už hlásí o slovo, a tak jsme společně s kolegyní Markétou vyrazily do obchodů s obuví, abychom okoukly aktuální trendy. Zároveň jsme pro vás vybraly boty, které nám nejvíce padly do oka. 

Pokud vás zaujaly metalické kousky, které doslova zaplavily obchody, určitě ráda rozšíříte svou blýskavou sbírku i o boty. To nebude vůbec nic složitého, protože třpytivými botami se to v obchodech s obuví jenom hemží! A rozhodně se nemusíte nijak omezovat jejich tvarem. Snadno seženete blýskavé lodičky, tenisky nebo třeba polobotky. Výrazným trendem jarních kolekcí je také semiš, který se nejčastěji objevuje na elegantních botách na podpatku. 

Stejně jako loni, tak i letos je v kurzu efektní detail v podobě šněrování. To dokonale zvýrazní jednoduchou obuv i celý outfit. Stejně jako výše zmiňovaný trend metalických odstínů se i šněrování výrazně objevuje na oblečení. Jarní kolekce jasně říkají: jednoduchost jde letos stranou! I klasické lodičky jsou ozdobené alespoň drobnými detaily, které je zbavují všednosti. Frčí také květinové a hadí vzory, perforace nebo třeba výrazné zdobné zipy. 

Na jarní kolekce bot se podívejte ve videu!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Trendy boty na jaro! Metalické barvy, semiš i květinové potisky • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

ZDE sledujte další díly módního seriálu Styl od A do Z!