Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tipy na valentýnské dárky: Hodinky, šperky, oblečení i klidně ponožky!

13. února 2017 | 06:00

Valentýn se blíží, a i když ho třeba s partnerem neslavíte, neznamená to, že si vzájemně nemůžete udělat radost. Připravily jsme pro vás tipy na drobnosti i drahé dárky, které vás nadchnou.

Květina je krásná, ale brzy uvadne, po čokoládě zase budeme mít výčitky, ale nové hodinky, sluneční brýle nebo třeba šperk, ty nám budou dělat radost roky! Snad se naše tipy budou líbit i vám a poslouží vašemu partnerovi jako inspirace. A i kdybyste třeba nic nedostala, chytněte se alespoň za ruku, vyrazte společně na procházku nebo si pusťte film a přitulte se k sobě pod dekou. I to se samozřejmě počítá!

V redakci jsme se shodly, že největší radost by nám udělal už jen fakt, že nás naši muži chtějí potěšit. Když už bychom si měly vybrat, udělalo by nám radost oblečení. V případě, že váš partner na tohle zrovna nemá oko, je asi lepší variantou poukaz na nákup oblečení. Rády máme také dárky, které si pak užijeme společně. Takže lístky do divadla, romantický pobyt nebo třeba jen svíčka, kterou si zapálíme při společné romantické koupeli. A šperk? No tak ten samozřejmě nikdy neodmítneme! Tak krásného Valentýna!

Čerpejte inspiraci v naší fotogalerii!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Malé černé šaty 3krát jinak! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ