Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl podle celebrit: Inspirujte se městským outfitem Ivy Pazderkové

2. února 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát nás inspirovala česká herečka a moderátorka Iva Pazderková.

Iva Pazderková je vtipná, chytrá, úspěšná a tak trochu jiná, a to nás baví. "Blbá blondýna" se proměnila v rusovlásku, ale její vytříbený styl jí zůstal. S neobyčejnou grácií dokáže nosit téměř cokoliv, a to se v malém českém rybníčku nevidí příliš často. Ve městě ji můžete potkat v pohodlných a stylových boyfriend džínech a basic tričku, do televize a na večírky volí výstřednější kousky.

Na tiskovou konferenci vyrazila v klasické bílé košili a kostkovaných kalhotách. K těm obula černé kotníkové boty na podpatku. A protože by to na extravagantní Ivu bylo příliš usedlé, bylo jasné, že přidá ještě nějaké výrazné barvy nebo střihy. Zelená kabelka a oversized kabát byly trefou do černého!

Buďte jako Iva Pazderková

Iva má kromě perfektního vkusu i perfektní postavu, takže jí sluší, jak se říká, i pytel od brambor. Pro tento model však rozhodně nemusíte mít postavu jako modelka, bílá košile, kostkované kalhoty i oversized kabát budou slušet všem!

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kabát: Zoot.cz, 1139 Kč, košile: H&M, 399 Kč, kalhoty: Topshop.com, 1200 Kč, kabelka: glami.cz, 599 Kč a boty: Humanic, 2299 Kč

ZDE najdete další stylové outfity slavných žen!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: 6 skvělých způsobů, jak si uvázat šálu! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ