Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tipy na valentýnské dárky: Muži, šperkem a prádlem rozhodně nic nezkazíte!

29. ledna 2017 | 06:00

Mnoho lidí nemá svátek svatého Valentýna příliš v lásce, ale není přece jediný důvod, proč si ten den neudělat s partnerem radost. Můžete si vyrazit na romantickou procházku, zachumlat se společně pod deku nebo i dostat nějaký hmotný dárek. My ženy samozřejmě nikdy nepohrdneme šperkem nebo spodním prádlem.

Kytka uvadne, po čokoládě budeme mít výčitky, ale šperky nebo spodní prádlo nám udělají obrovskou radost. Vybraly jsme pro vás ty nejkrásnější zamilované i klasické šperky a romantické i sexy košilky, které by nám udělaly největší radost. Snad se budou líbit i vám a poslouží vašemu partnerovi jako inspirace.

Třeba Valentýna zrovna příliš nemusíte, ale když vás muž překvapí novým prstýnkem, řetízkem s přívěskem ve tvaru srdce nebo krásnými náušnicemi, určitě se zlobit nebudete. Šperků je navíc v nabídce obrovské množství, aby se trefily do vkusu i té nejnáročnější ženě. Skvělé také je, že za šperky nemusí vaši muži nutně utratit majlant. Některé pořídíte klidně i za méně než tisíc korun. Za drahé kameny si samozřejmě musíte připlatit, ale to už je věc vkusu. U šperků máte navíc jistotu, že budou roky vypadat stejně krásně a rozhodně nevyjdou z módy. A spodní prádlo? Pánové, to je přece zároveň i skvělý dárek pro vás, protože se vám v něm vaše žena musí předvést. Vyrazte do obchodu klidně s její podprsenkou a podle té kupte tu správnou.

Inspirujte se v naší fotogalerii!

Video se připravuje ...
Český design: Pomocí šperků zachraňuje motýly • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ