Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Slevy na e-shopech: Našly jsme kozačky za tisícovku i kožené boty o polovinu levnější!

22. ledna 2017 | 06:00

Pokud vás nebaví trávit čas v obchodních centrech, určitě sledujte sezonní slevy na e-shopech. My jsme pro vás zmapovaly ty, kde právě teď pořídíte obuv za opravdu skvělé ceny. Stačí pár kliknutí myší a vysněné boty dorazí až přímo k vám.

Trendy zimní boty si můžete pořídit i z tepla domova, a to na e-shopech, které stejně jako kamenné obchody nabízejí právě teď vysoké slevy. Velký výběr obuvi s padesáti- až sedmdesátiprocentní slevou nabízejí například internetové obchody botyk.cz, bfashion.com nebo zoot.cz, ale také staré známé řetězce, které prodávají zboží i on-line. Patří mezi ně třeba Deichmann nebo Baťa.

Mezi naším výběrem samozřejmě nechybějí kozačky, kvalitní kožené modely právě teď pořídíte klidně i za tisícovku. Našly jsme také elegantní kotníkové boty na podpatku, hřejivou sportovní obuv nebo boty s kožíškem, všechny samozřejmě za velmi výhodné ceny. Právě teď je ideální doba na to, obohatit svůj botník o nový kožený pár. S 50% slevou za ně totiž utratíte jen pár stovek a vydrží vám roky.

Naše úlovky najdete ve fotogalerii!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: 6 skvělých způsobů, jak si uvázat šálu! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ