Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl podle celebrit: Zimní outfit podle Julianne Moore

19. ledna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Zkuste se v zimě zahřát jako oblíbená herečka Julianne Moore.

Herečka Julianne Moore (56) si společenských šatů a lodiček užívá až až. Jen minulý rok se po červeném koberci prošla hned několikrát. Při výběru velké večerní róby většinou nešlápne vedle a její vytříbený vkus a styl se odrážejí i v běžném životě.

Tentokrát vyrazila do mrazivých ulic v černém oversized kabátu se zkrácenými rukávy, ze kterých vykukoval hřejivý pletený svetr. Ačkoliv už Julianne za 4 roky oslaví šedesátku, klidně si natáhla mladistvý kulich a stylové kulaté brýle. A boty? Podpatky šly tentokrát stranou. Přednost dostaly pohodlné zimní kotníkové boty, ve kterých si na herečku žádný mráz nepřijde.

Buďte jako Julianne Moore

Pokud v zimě zrovna nemáte chuť nosit barevné kousky, klidně se zahalte do černé. Nezapomeňte však na drobné detaily, jako jsou vykukující kontrastní svetr, barevné brýle nebo třeba barevná kabelka.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Kabát: Zoot.cz, 2399 Kč, svetr: Lindex, 899 Kč, džíny: Lindex, 899 Kč, boty: Humanic, 1599 Kč, kabelka: Deichmann, 699 Kč, čepice: vemzu.cz, 790 Kč a sluneční brýle: H&M, 249 Kč

ZDE sledujte další stylové outfity slavných žen!